Keittiön vanha sisustus ja kuusiruutuinen ikkuna

Otin iltavalossa muutaman kuvan vasta siivotusta keittiöstä. Viisi kuukautta sitten tapahtuneen muuton jäljiltä oli jäänyt, minnes muualle kuin tänne keittiöön, muutama purkamaton kassi. Nyt nekin on viimein selätetty ja päätin juhlistaa kesälomasiivoustani kuvilla ja blogipostauksella.

Tämä bloggaaminen vaatii taas totuttelua, kun tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa. Mutta ei kai sitä paljoa tarvitse ollakaan...? 

Keittiön kalustus on ihan sitä samaa vanhaa ja sekalaista. Pinnasohva, korkeampi astiakaappi ja aikanaan entisöimäni patakaappi jatkavat uskollisina seuralaisina. Katossa roikkuu aikanaan Tanskasta nettikaupan kautta löydetty sininen bumling. Seinällä on omatekemää tuotantoa 20v takaa (lopulta muuten näin tuon taulun livenä Kööpenhaminassa vuonna 2017, kuten tuossa postauksessani haaveilen). Ainut uusi kaluste on tänne varta vasten ostettu vanha kustavilaispöytä. 

Ehkä tärkein sisustuselementti on kuitenkin kuusiruutuinen ikkuna, jonka alati vaihtuva kaupunkimaisema antaa ihan oman mausteensa tähän soppaan. 

Kommentit

Most popular posts