Vaaterekki vaihtoi väriä


En ole tainnut tuunailla mitään suurempaa liki kahteen vuoteen, mutta sekin taipumus alkaa taas nostaa päätään. Aika hyvä fiilis saada aikaan jotain itselleen luontevaa. Olenkin jo vähän odotellut!  Ostin liki 15 vuotta sitten tämän rekin parilla kympillä paikallisesta huonekalukaupasta. Se oli siis jo rintamamiestalossa, ja edellisessä hirsitalossa makkarissa (täällä kuvassa alkupeäisessä värissään tummanruskeana). Ja vieläkin kulkee näköjään mukana. 

Löysin edellisen kodin varastosta spraymaaleja, joilla olen matkan varrella suhautellut jos mitä. Harmaa sopii tänne uuteen vanhaan kerrostaloon. Pohjamaalia oli sopivasti vielä jäljellä pari törppöä ja lopputulos on mukavan matta.

Kuparihenkareistakin olen näköjään aikanaan postannut erikseen, kaikkea sitä ihminen jaksaa. Joululahjakaftaani on erityisen kaunis tuossa esillä, väripilkku. 
Tuli kiva! Taidan vielä tuon Ikean neljän euron jakkarankin spreijata samoilla vauhdeilla, sillä piskuinen työpistehän muutti tänne makkarin puolelle viime viikonlopun sisustuspuuskassa. 
Kommentit

Most popular posts