Elonmerkki ja muutoksia blogissa


Josko pikkuhiljaa virkistäisi blogia taas, kevään myötä. On mukavaa, kun valoa tulvii ikkunoista. Tulviihan sitä täällä tosin talvellakin, kun ikkunaa asunnossa riittää. Mutta kevät on aina kevät.

Nyt kun tarkemmin katson, onhan täällä tapahtunut pieniä ulkoasullisia muutoksiakin, blogissa siis. Niitä olinkin jo hieman odotellut...  A-lehdet luopui StyleRoomista ja tästä johtuen Tarja's Snowland ei ole enää osa StyleRoom -blogeja. Ihan itsenäisenä bloggarina mennään taas tästä eteenpäin, mikä sopii minulle mainiosti.

Aika StyleRoomissa oli antoisaa, ja parasta oli ehdottomasti lahjakkaisiin ja upeisiin bloggarikollegoihin tutustuminen, kiitos teille kaikesta ja terkkuja! Erityiskiitos myös teille Anna K  ja Laura G saamastani mentoroinnista ja sparrauksesta bloggaamiseen liittyen. Mukavia muistoja jäi, ja varmasti kohtaamme vielä. Kodissakin on tapahtunut yksi ulkoasullinen muutos. Uusi matto. Näkyy tuossa ekassa kuvassa. Se löytyi paikallisesta Reine B -sisustuskaupasta, jossa olen alkanut vierailla yhä useammin. Matto on yli kaksimetrinen, ja tietty sopivan värinen ja kuosinen, ja siksi se olikin pakko napata kainaloon. 
Aurinkoista maaliskuuta ja kevään odotusta! 

TallennaTallenna

Kommentit

Most popular posts