Olohuone kolmesta suunnasta


Nyt luvassa vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia. Kaivoin pitkästä aikaa kameran esiin muutoin kuin työn puolesta. Nappasin tänään valoisalla muutaman kuvan, ja sehän tapahtuu sukkelaan, kun neliöitä on suht vähän. Tämä on tällainen kompakti maailma.  

Seuraavassa olohuone simppelisti kolmesta suunnasta. OH on pieni välitila kahden suuren huoneen välissä. Hauska ja kodikas, jonne ei mahdu mitään ylimääräistä. Kaikkia huoneita erottavat pariovet ja olohuoneessa on ikkunaerkkeri, joten valoa riittää. Leveät ikkunalaudat ovat ilo, niillä voin toteuttaa ehtymätöntä asettelutarvettani. Tavarat seilaavat... 


Ateneumista lähettivät Helene Schjerfbeckista kertovan kirjan, joka kuuluu uuteen Ateneumin taiteilijat -kirjasarjaan. En päässyt aikaisemmin syksyllä työkiireiden vuoksi julkistustilaisuuteen, mutta olipa ihana saada kirja näin jälkikäteen, lämmin kiitos. Ateneumissa on muuten maailman laajin, 200 teoksen kokoelma Helenen töitä.
Etätyöt hoituvat tämän vanhan pienen talonpoikaispöydän äärellä. Ikean neljän euron jakkaralle on heitetty talja. Se on nätti, mutta ergonomiassa on toivomisen varaa. Tähän täytyy saada joskus parannus. Se tulee varmasti vastaan jossain jonain päivinä, on skandinaavista vintagea tai uutta. Mutta etsimällä sitä ei löydä. 


Kommentit

Most popular posts