Uusi lemmikki - Ville!


Ville muutti kesällä meille ja saa nyt hetkensä täälläkin. Instassa hän on alvariinsa. Annoin periksi pientä pörröistä lemmikkiä halajanneelle tytölleni. Onneksi, sillä Villehän on kerrassaan ihana.
Kyseessä on venäjän kääpiöhamsteri eli talvikko. Harmaa tottakai, kts. edellinen postaus... Tämä kaveri kesyyntyi parissa päivässä ja on aivan ihana syliteltävä ja tosi lunki kaveri. Hoito on ollut vaivatonta, tytär siivoaa suurimman osan ja ruokkii tunnollisesti. Allergiaakaan ei ole meille tullut, vaikka tässä hieman riskillä meninkin. Ajattelin toiveikkaasti, että eihän tuollaiselle kananmunan kokoiselle talvikko-pallolle voi olla allerginen.

Tässä muuten hamsteriyhdistyksen sivuilta suora lainaus talvikon tyypistä ja rakenteesta. Tämä saa aikaan hymyn. "Hamsterin tulee muistuttaa muodoltaan kuulaa, jossa ei ole kaulaa tai vyötäröä havaittavissa. Jalat ovat lyhyet ja tuskin näkyvissä kropan alta."

Katsokaa nyt :)  

Kommentit

 1. Voi ei mikä hurmuri<3.Meillä on kaksi gerbiiliä ja kyllä näiden pikkuöttiäisten kanssa on hauska touhuta ja seurailla niiden menoa:).
  Hmm...hamsteriyhdistyksen kuvailu on hämmentävä-kuulostaa minulta;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkueläimet ovat söpöjä, kun niiden sielunelämään perehtyy. Ihan uusi aluevaltaus minulle :)

   Tuo yhdistyksen teksti on aivan mainio!

   Poista
 2. Hihii! Ihana Ville! Mulla on ollut myös kaksi venäjänkääpiöhamsteria vuosia sitten. Asuivat isossa vanhassa akvaariossa ja söpöintä oli, kun kavautuivat syvälle puruihin seinän viereen ja pesä näkyi lasiseinän läpi. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts