Uuden kodin olkkari


Ensinnäkin kiitos, täydestä sydämestä, kaikille edelliseen postaukseen kommentteja ja tsemppejä laittaneille. Tuo postaus sai niin hurjat lukijamäärät, että sekin yllätti minut. Toisaalta, oli mukava valaista asiaa omin sanoin, sillä on myös mukava jatkaa kirjoittelua ja kuvailua tänne "omaan valtakuntaan". 

No, siirrytäänkö sitten suoraan asiaan? Vaikka olkkariin?
Täällä vuokrakiviseinien sisällä on pääasiassa kaikkea vanhaa, siis sellaista, joka tuli mukana edellisestä kodista. Uutta en ole juurikaan hankkinut paria mattoa lukuun ottamatta. Vanhat kalut näyttävät täällä taas ihan uusilta. 

Muuttuneessa elämäntilanteessa näköjään mukavan olon saa aikaan myös ne tutut asiat ja tavarat. Tämä nyt ihan käytännön kautta todettua... 
Uusi olkkari on tosi pieni. Se on tavallaan hauska välitila kahden suuren makkarin välissä. Alimmaisesta kuvasta hahmottuu parhaiten tilan koko. 

Olohuoneessa on seinän kokoinen erkkeri leveine ikkunasyvennyksineen (johon voi luppoaikana (?) asetella kaikkea kaunista). Molempiin makuuhuoneisiin on pariovet, toiset lasiset, toiset umpinaiset. Kaikki avaamalla koko koti on valoisa - siitä minä tykkään. Myös erkkerin ikkunat tuovat paljon valoa. 

Olohuoneeseen, läpikulkutilaan, mahtuu käytännössä yksi sohva ja keskelle kulkuväylää kevyt lepakkotuoli. Se nahkainen, joka oli joskus pakko saada. Tykkään edelleen. Lisäksi olkkarissa on vanha astiakaappi toimittamassa tv-tason virkaa. Vanha pieni talonpoikaispöytä oli ennen tyttären huoneessa ja puinen limsakori on aina kulkenut matkassa. 

Ja katossa aarteeni, messinkinen bumling-lamppu. Se jos mikä tekee kodin, säteilee kuin aurinko. 

Kuvat ovat Instagramista, sillä sinne on mukava räpsiä. Järkkäri majailee kaapissa, mutta se on sentään muutettu. 
TallennaTallenna

Kommentit

  1. Hassua, miten kuvistasi tuli mieleen entinen anoppilani 50 -luvun talossa. Viihtyisää joulun laittelua! Terkuin Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa joulun odotusta Tuija! En ihmettele - tämä on kyllä henkeen ja vereen 50-luvun talo, ja tykkään kovasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts