Uusi header ja sijaintiasiaa


Otsikot huutavat, helteet saapuvat. Siitä inspiroituneena askartelin aamun ratoksi uuden talvisen headerin blogiin, vanhan graafisen tilalle. Ei sillä, etteivätkö helteet kelpaisi.

Tiedättekö muuten, minua luullaan aika usein blogiympyröissä pohjoisen naiseksi. Viimeksi tämä tuli esille blogi-ihmisten ilmoilla Pingissa, kun näin taas tuttuja. 

Eikä ihan yksi kerta riitä, kun on kuluneina vuosina Helsingin bloggaajatapahtumissa taivasteltu, että voi kun sinä olet sieltä kaukaa tullut tänne asti. Siihen on hauska lisätä, että juu, ihan tuosta 60 km päästä Kanta-Hämeestä. 

Joskus naurettiin porukalla ihan kippurassa Marian sohvalla, että miten vintturassa tämä koko homma on, ja alter-egoni menee täydestä aina vaan.  Silloin naiset menivät ihan yksityiskohtaiseen ulkonäköanalyysiin asti, että et voi olla etelästä, kun olet ihan lappilaisen näköinen. Sopii minulle :)

Tässä tuli muutamia muisteloita alkavien helteiden alustukseksi. Hauskaa!

Mutta siis, tarkennuksena, Snowland on sielunmaisema. Hyvin rakas sellainen. Ja kovin mielelläni viettäisin enemmän aikaa pohjoisessa ja kunnon talvissa, jotka täältä etelästä tuntuvat monasti puuttuvan.

Hyviä heinäkuun helteitä! TallennaTallenna

Kommentit

  1. Ai miten mua nauruttaa kun muistelen sitä keskustelua Maran luona ;))) Hyviä helteitä myös sinne!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts