Suosituin kuvani ikinä


On jännää, miten jotkut asiat muuttuvat suuriksi ja kai ikuisiksikin, vaikka juuri sillä hetkellä kun Magic Happens, ei edes tajua mitä tuli tehtyä.
Olen kuvannut todella paljon, aina. Jos pitäisi valita omista kuvista top kymppi, eihän tämä listalle mahtuisi millään mittarilla. Mutta jostain syystä tälle kävi näin, tutkimattomat ovat somen ja ihmismielen tiet ja hyvä niin.

Yllä on siis ehkä levinneisyydellä mitattuna suosituin kuvani ikinä ja se jatkaa suvereenisti kulkuaan maailmalla. Pinterestissa kuva kulkee ja kulkee, varmaan ikuisesti.

Asia ei ole aktiivisessa muistissa, mutta kuva pomppii hauskasti vastaan siellä sun täällä. Blogin statistiikkoja kurkkaamalla pääsee jäljille, missä nyt mennään. Pinterest toki huutaa hoosiannaa koko ajan.

Pinterest kertoo, että kuvaa on nyt pinnattu + 47K kertaa. En tiedä, onko tuossa luvussa mukana kaikki, sillä kuva seikkailee siellä useampana versiona. Huh. 

- - -


Minulle iski nyt kova kuume päästä Gotlantiin, kun näitä vanhoja juttujani plarasin. Ehkä ensi touko-kesäkuussa, kesän alussa Gotlanti on nimittäin superhyvä! 

Olen postannut Gotlannista 14 kertaa,

Furillen, ahh - pääsenköhän tuonne vielä joskus...?


- - -


Kaivelin huvikseni pitkästä aikaa oman blogin statistiikkoja ja esiin nousi kaksi kaunista blogia, jotka ovat nostaneet kuvan omiin postauksiinsa, asianmukaisine linkityksineen - hyvähyvä. Tässä nämä teillekin vinkiksi, uutta kesäluettavaa vaikkapa.

Blissful Blog:
Salad Days:

Kuvan saatesanat: Inspired by lakeside cocktails, linens, summer fragrances, bike rides, bare legs and watermelon juice. The idea of spending summer days in this perfect little Scandinavian summer home


SF Girl By Bay:
Kauniiksi lopuksi vielä Pinterestin jälkeen suosituin paikka, jossa kuva mukana. Monille tuttu:
Kommentit

 1. Voi vitsit, tuo on niin hieno tunne, tulla huomatuksi ! Nauti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se hauskaa ja mielenkiintoista kieltämättä ;)
   Kivaa kesän jatkoa Terhi!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts