Nettijoogailua


Kokeilin tänään Yogaian nettijoogaa

Olen pariin otteeseen bisnes- ja markkinointiseminaareissa kuullut suomalaisyrityksen tarinan ja aina miettinyt, että tuossa on ideaa ja perustajien innostus omaan juttuun on ollut käsin kosketeltavaa. Nyt lomalla sain vihdoin aikaiseksi testata palvelua käytännössä.

Raivasin hieman tilaa työhuoneeseen. Oikeastaan raivausta ei tarvinnut juurikaan tehdä, sillä huone on ollut pitkään lähes käyttämättä. Etätyöpäivät olen jostain syystä viettänyt jo pitkään ruokapöydän ääressä. Laitoin lasten legot vain sivuun ja keskellä huonetta olleen työpöydän seinän viereen. Pariovet kiinni ja ajatukset muualle.
Voidaanko sanoa, että koukutuin melko helposti. Päivän aikana otin kolme tuntia: pari puolituntista ja yhden vartin session. Näitä lyhyempiä harjoituksia pystyy ihan hyvin tekemään, vaikka lapset ovat kotosalla. 

Huomasin, että valikoimassa on joogan lisäksi myös paljon muuta, mm. coretreeniä, rentoutusta, mindfulnesia, monenmoisia erityisharjoitteita. Kaikentasoista ja -tehoista.

Hauskalta kuulostaa myös vartin hyppynarusessio. Pitää kaivaa huomenna hyppis esiin ja kokeilla. Satoja ja satoja tunteja eri nyrkkeilysaleilla viettäneenä voin kertoa, että väline on tuttu. 

Oletko kokeillut nettijoogaa tai nettijumppaa, tykkäsitkö? 


Nämä olivat ne ekat sessiot:
. . . .


(Tämä ei ole maksettu mainos, omasta innostuksesta kirjoitin.)

. . . .


TallennaTallenna

Kommentit

 1. Ihanaa, mahtavaa että kokeilit ja koukutuit! ;) <3 - Henriikka / Yogaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Henriikka!
   Arvaappa mitä, juuri tässä aloittelen taas aamupäivän joogasessiota :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts