Katutaidetta ja arvonnan voittaja
Ihan ensiksi tämän kuvan tarina, sillä se ansaitsee tulla kerrotuksi.

Kävelin keväällä Pasilassa, Radiokadun tuntumassa, jossa toinen toimistomme sijaitsee. Takana oli huono päivä ja fiilikset olivat ankeat. Bussipysäkillä kohtasin katuun maalatun sanan, joka kirjaimellisesti pelasti koko päiväni. Pysähdyin miettimään tuntematonta, jonka statement ja tavallaan käskykin, auttoi tarttumaan hetkeen. Vaikka sana oli täysin anonyymi, se tuntui silti välittämiseltä.

Huhuilin sanan perään kuvan kera Instassani, ja Hende (kirjoittaa myös Hendenvaara-blogia) tiesi heti kertoa, että kyse on toimittaja-taiteilija Rakel Liekin 'teoksesta'.

Rakelkin saapui pian linjoille kommentoimaan ja ympyrä sulkeutui nopsaan. Hauskoja sattumuksia. Katutaiteen ystävän sydäntä tietysti lämmittää tekijän löytyminen ja tarina sanan takana. Tässä vielä tarina Rakelin sanoin, kannattaa katsoa:


. . . 

Jos on katutaide DIY-hommaa, on myös neulominen. Muotoilen tästä aasinsillan seuraavaan aiheeseen. 


"Hymyile" sopii saatesanaksi ja mukaan lisätään nyt vielä "Onnea"!

Kun voitto meni bloggaajalle, laitetaankin hieman painetta sinne suuntaan. Ehkä näemme kirjan neulejuttuja ihan livenäkin joskus Pilviraitti-blogissa.TallennaTallenna

Kommentit

 1. Niin mahtava yllätys, kiitos! :) Ja hui, aikamoiset paineet toteuttaa kirjasta jotain. :D Kirja kuitenkin vaikuttaa niin kivalta, että luulen että sieltä tulee pakostakin tehtyä jotain. Ihanaa kesänjatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, paketti on nyt postin matkassa :)
   Jään innolla odottelemaan!

   - T

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts