Tallicafe Tervakoskella


Piti laittaa tämä blogi jo tauollekin, kun ei irtoa. Luovuus totaalisen hukassa jo ties monta kuukautta, ja loppua ei näy. Täytyykin kiittää teitä mitä nöyrimmin, sillä blogissa on statistiikan valossa yllättävän hyvä vilske, vaikken minä tänne ole liiemmälti postaillutkaan. 

Niin, siitä luovuudesta... Toisaalta aavistelin, että jokin kaunis päivä se taas nostaa päätään siinä määrin, että jotain päätyy jopa tänne asti. Odotin vain aikaa ja paikkaa.

Tänään vein tytärtä uimakouluun Tervakoskelle. Jätin polskimaan ja palasin autolla hetken matkaa takaisinpäin, koska muistin nähneeni tien varressa kivan kahvilakyltin. Kurvasin tämän idyllin pihaan - löysin Tallikahvilan (ja inspiraation).
Paikan rustiikki fiilis vetosi kyllä. Aika on mukavasti pysähtynyt, vanhat pinnat rauhoittavat ja tekevät tunnelmasta leppoisan. 

Vanhaan talliin tehdyssä kahvilassa vietetään tänä vuonna intiaanikesää. Kahvilan pitäjät keksivät teeman viime talvena. Myynnissä on kaikenlaista aiheeseen sopivaa unisieppareista laukkuihin ja hattuihin.

Mutta ne varsinaiset kahvilatuotteet - ah. Otin lämpimän, suurensuuren keppimunkin ja vastajauhetun kahvin. Valikoimassa on kaikenlaista muutakin ihanaa; naanleipäburgereita, tallin hodareita, vastapaistettuja lettuja. Talliin on juuri valmistunut myös pizzauuni, joka otetaan käyttöön heinäkuussa. 

Uimakoulua on huomennakin, arvatkaas minne suuntaan... 

 . . . 
Kommentit

Most popular posts