Hei hei


Pitäisikö polkaista blogi jälleen käyntiin? Ainakin olisi jo aika.. Tännehän tuli ihan kunnon tauko. Olen ollut täysin uppoutunut talviurheilun, ja tarkemmin sanottuna tapahtumajärjestämisen maailmaan. Työ, eli Salpausselän MM-esikisat nielaisivat kaiken ajan, mutta nyt MM-etkot on kisattu,  juhlittu, levätty ja arki hieman tasaantunut. 

Bloggaaminen siirtyi hetkeksi toisaalle, nimittäin teemme Lahti2017 -työprojektin puitteissa blogiyhteistyötä, todella hienoa sellaista. Omaa blogiani en tosin työn tohinassa ehtinyt päivittelemään. Onneksi upeita fiiliksiä on nyt nähtävissä ja ennen kaikkea luettavissa muiden blogeissa.

Blogiyhteistyö on aivan uutta suomalaisessa urheilutapahtumien järjestämisessä, teemme arvokasta pioneerihommaa näiltä osin. Olemme saaneet paljon kiitosta näitä uusista näkökulmista bloggaajien kanssa! 

Huikeisiin tunnelmiin pääsee tutustumaan vaikkapa Riikan Hunajaista-blogissa. Siellä oltiin ennakkoon Heikki Kovalaisen ja Sami Jauhojärven kanssa melkoisessa hurmoksessa.

Salpausselän MM-esikisat puolestaan kirvoittivat Riikan Hunajaista blogiin tämän ihanan postauksen, kannattaa katsastaa!

Kävipä Secret Wardrobe ottamassa meillä asukuvatkin.
Ja hei, myös päivässä voi tulla urheiluhulluksi, tämä on superkiva! 

Design ja Lahti2017 kulkevat käsi kädessä, lukekaapa vaikka täältä Emmin blogista.
Myös Esmeralda's oli mukana design-päivässämme! (näissä postauksissa on mukana myös upeita sisustuskuvia ja talvisen merellisiä maisemakuvia)Eli, kuten huomaatte, blogiaktiivisuus on nyt suuntautunut hieman toisaalle. Kurkkasin äsken nopeasti tämän oman blogini statistiikan, ja kyllähän täälläkin liikennettä yhä on. Kiitos teille siitä, vaikkei uusia päivityksiä nyt olekaan ollut tarjolla hetkeen. 

Jatkossa lupaan olla aktiivisempi täälläkin. Viime viikolla ehdin jopa lukemaan Avotakan kannesta kanteen. Sielläkin oli muuten hiihtojuttu. Hiihto ja sen ympärillä olevat aiheet ovat yhä enenevässä määrin trendikkäitä, olen huomannut sen. Myös aivan uudet kohderyhmät löytävät tiensä hiihdon pariin.

Hiihto on koko kansan juttu, ihan koko kansan, siis myös sen osan, joka ei hiihdä veren maku suussa ja räät poskella. Hiihdossa yhdistyvät parhaimmillaan joko tosi kova ja monipuolinen treeni, tai sitten sen voi ottaa hitaan elämän, luonnosta nauttimisen ja vaikkapa eväsretkeilyn kannalta. Kaikille kaikkea, ja niin supisuomalaista. 

Ihania talvipäiviä teille! Oletteko muuten hiihdelleet? Minä olen - parasta talvessa. 

Kommentit

Most popular posts