Pelkkää kuorta

Hittimakaronilaatikkoa on nyt kokeiltu. Ajatus on herkullinen, lopputulos myös. Makaronilaatikossahan parasta on perinteisesti se kuori-osa. Tämä versio makaronilaatikosta on ns. rusinat pullasta -osastoa. Siinä on nimittäin vain pelkkää herkullista kuorta, kun se tehdään suoraan uunipellille. 

Nerokasta. Toimivaa. Tehdään siis ihan normaali makaronilaatikko, joka laitetaan uunipellille paistumaan. 

Tässä pari linkkiä ja lisää asiaa tästä somehitistä, josta povataan avocadopastan veroista ruokailmiötä vuodelle 2016.


Oletko jo kokeillut? Aiotko? 

Kommentit

 1. Heh, hauska idea. En ole ikinä tykännyt makaronilaatikosta ja munamaidosta, mutta lohilaatikko ohuena levynä oli kiinnostava juttu, sitä voisin kokeilla...ne kullanruskeiksi ja rapeiksi paistuneet perunat ovat niin herkullisia! t. Minna J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, kiitos Minna, menee kokeiluun täälläkin. Varmasti herkullista.

   Poista
 2. Jep tuo kuori on minustakin parasta ja näinkin tämä ohjeen jossain nettisivulla...Meillä tosin puolet perheestä tykkää kuoresta ja loput ei niin tavallinen paksumpi versio uppoaa hyvin:)

  VastaaPoista
 3. Otappa selvää tehotuotantoeläinten elämästä, pakkokasvattamisesta sekä teurastamiseen liittyvistä asioista. Voipa makaronilaatikko jäädä syömättä oli sitten missä ikinä paistettu.

  VastaaPoista
 4. En oo kokeillu , mutta vois. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts