12/05/2015

StyleRoom bloggaajien pikkujoulut Sisustusmaniassa


Meillä oli tänään StyleRoomin bloggaajapikkujoulut Diagnoosi:Sisustusmaniassa, eli Marialla. Aina yhtä vaikeaa kirjoittaa tuo blogin nimi, mutta ei se ole kuulemma blogin pitäjälle sen helpompaa. SoMe-intoa oli matkassa, ja laitoin fiiliksiä tuoreeltaan Twitteriin, Instaan ja Faceen. Sieltä löytyy mm. kuva jouluvaloissa kylpevästä kasvihuoneesta/kesähuoneesta. 

Marian koti on hieno paikka! Vaikka pääpaino oli pikkujoulutteluissa, otin silti muutaman kuvan järkkärilläkin. Ei voinut vastustaa. Ymmärrätte varmasti, kun skrollaatte loppuun asti. Ja kävihän meillä ihan oikea joulupukkikin. Sain Bumlingille kaveriksi jotain kaunista ja messinkistä, siitä myöhemmin lisää. 

Meitä oli paikalla Suomen StyleRoomin Anna, Hannele ja Laura, sekä blogaajat Sanna, Jutta, Annika, Maru, Laura. Olihan hauskaa! Sain naisilta mm. piiruntarkan määritelmän alkukantaisen lappilaisesta ulkonäöstäni, koska olenhan pohjoisesta. En siis oikeasti ole ;). Blogin nimi, sijainti, mielikuvat, kaikki on hämäystä ja menee joka kerta ihan täydestä. Oikeasti olen hämäläinen ja töissäkin Helsingissä, nyt sattui vaan porukassa olemaan pari tyyppiä, jotka eivät sitä tienneet ja kerrattiin hieman faktoja. Mutta sielunmaisemani on ehta Snowland ja haaveilen lumesta aina paitsi kesällä. Kukaties joskus Snowland muuttaa pohjoiseen, ainakin osaksi vuotta? 

Seurassamme oli myös neljä chihuahuaa. Ihan hassuja otuksia tällaiselle, jonka mielestä 13-kiloinen on pieni koira ja 40-kiloinen oikea koira. Mutta kivoja tyyppejä olivat pienenpienetkin, semmoinen kun nukkui sylissä villaneuleen uumenissa, ei sitä edes huomannut. 

Koti oli puettu jouluun, ja antoi pienen varaslähdön jouluun itsellekin. Nyt on inspistä alkaa laittaa joulua tänne meillekin. Pöytä notkui ja ruuat olivat aivan jumalattoman hyviä - kiitos kaikille vaivaa nähneille.

Olipa mahtava nähdä teitä, pian uusiksi? 

Hyasintti kengässä - toimii! Maria keräilee vanhoja puisia mittoja ja ostaa jokaisen hyväkuntoisen ja kohtuuhintaisen, kun vastaan tulee. 

Suuri vati oli täynnänsä lasisia verkonpainoja, alla tuikkivat pienet jouluvalot, ja tunnelma taattu. 6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva oli tavata sut Tarja, niinkuin kaikki muutkin! Pian uusiksi! Turussa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tavata, hauskaa oli :)!
   Turku on ihana kaupunki, joten kiitos kutsusta!

   Poista
 2. Kuulostipa kivalta ja näyttää myös :) Täällä kans yksi joka kaipailee Lappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna! Voi että, Lapissa olisi lunta ja kaunista... Tää vesisade alkaa kypsyttää, huoh.

   Poista
 3. Oli tosiaan ihana nähdä sinua <3. Ja tuossa kodissa olisi riittänyt ihasteltavaa useammaksikin illaksi. Täytyy ottaa uusiksi taas pian! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua