12/31/2015

Hieno 2015, kysymysmerkki 2016




Hieno vuosi, 2015, on kohta takanapäin. Se oli oikeasti hieno, ja olen ikionnellinen, että sain kokea ne jutut, jotka koin. Alkuvuoteen kuului monia täyttyneitä unelmia blogitöiden suhteen, joista ehkä hienoimpana duuni A-lehtien StyleRoomin mentoribloggaajana. 

Vuosi sisälsi jälleen monia kivoja yhteistöitä ja yhden blogireissunkin; Tuhkolmaan VisitSwedeninen mahdollistamana.

Kesällä kuulin saaneeni opiskelupaikan Haaga-Helian suositussa journalismin koulutuksessa ja syksyllä sain suoritettua kaiken muun ohessa jonkin verran opintojakin.

Mökkikipinä syttyi loppukesästä, ja pitkään meillä olleen mökin remppa sujui joutuin. 

Sitten tuli uusi työ. Ja sehän toi muassaan suuren joukon uusia työkavereita ja upeita ystäviä, kuulumisen huipputiimiin, jossa jokainen päivä on ammatillisesti unelmapäivä.

Ja sitten tärkein, jälleen yksi vuosi lisää äitinä. Sillä saralla tapahtuu ehkä minun tapauksessani se suurin kasvu. Lapset opettavat, kaikenlaista. Ihanat lapset. 

Semmoista. Tuleva vuosi tulee olemaan tiukka, sen tiedän jo nyt. Ajankäytöllisiä haasteita tulee olemaan käytännön arjessa. Mutta, odotan uutta vuotta uteliain fiiliksin ja jo valmiiksi aika innoissani. Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Näin se vaan menee...

. . . 

Kollaasien kuvat poimin kuluneiden kuukausien varrelta.
Postasin tänä vuonna blogiin 182 kertaa (missä välissä?), tämä postaus mukaan lukien. Kiitos, kun olitte matkassa mukana. 

Hyvää ja onnellista pian alkavaa vuotta!





4 kommenttia:

 1. Kiitos - ja entistä parempaa uutta vuotta sinulle ja perhekunnallesi <3

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen vuosi sinulla takana! Onneksi meidänkin tiemme kohtasivat :) Tsemppiä ja kaikkea ihanaa uuteen vuoteesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanaa, samoin! Ikävä sinua, toivottavasti tavataan taas pian jossain. Itse asiassa mulla olisikin yksi idea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua