12/03/2015

Elonmerkki & Rukan kuulumiset
Tulin huikkaamaan, että hengissä ollaan! Siitä taitaa olla useampi vuosi, kun postaustauko on venynyt yli viikon, nyt kait melkein kahteen. 

Tuntuu, että olen kuluneen kuukauden ollut aivan lennossa. Ja aikaankin on saatu yhtä sun toista. Tässä on kollegoiden kanssa synnytetty mm. kahdet nettisivut, ja viime viikon olin Rukalla töissä. Vaikka mäkikisat, ja sitä kautta myös yhdistetyn kisatapahtumat peruttiin tuulen ja huonojen olosuhteiden vuoksi, meidän porukalla riitti töitä yllin kyllin.

Olin suunitellut postaavani Rukalta jotain tänne blogiinkin, mutta luuloksi jäi. Tosin instaan tuli laitettua jokunen kuva, joilla tämänkin tekstin kuvitan. 

Mutta, mahtava viikko hienossa seurassa antoi kummasti virtaa kaamoksen keskelle. Täytyypä yrittää muistaa laittaa tänne bloginkin puolelle työn tuloksia videomuodossa jossain vaiheessa - jos teitä kiinnostaa kansainväliset huipputason hiihtäjät, mäkihyppääjät ja yhdistetyn kaverit, sekä MM-esikisahuuma. Tunnistatteko muuten kuvasta, kumpi on bloggaaja ja kumpi kaksinkertainen olympiamitalisti :)

 Olipa melko inhaa palata pohjoisen talven ihmemaasta tänne sateeseen ja mustaan viimaan. Onnellisia olette te, jotka saatte lumen keskellä asustaa, terkkuja Suomen lumisille seuduille!2 kommenttia:

  1. Tulit mieleen, kun viime viikonloppuna meillä katseltiin mäkihyppyä (ne muutamat hypyt, mitä hypättiin) :) Rukalla on kyllä kaunista! Onneksi meiltä täältä Kajaanista ei sinne aja kuin muutaman tunnin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua