Virkattuja tammenterhoja ja arvonnan voittaja
(Kaupallinen yhteistyö: Adlibris)

Adlibris-yhteistyö alkoi inspiraatiopostauksella, jossa olin juuri saanut kotiin ihanan lankalähetyksen. Nyt se päättyy siten, että joku teistä pääsee tekemään 60 euron edestä ostoksia Adlibris-verkkokaupassa. Tästä lisää postauksen loppuosassa.

Minulla on tällä hetkellä puikoilla suuri projekti, mutta välillä tekee mieli tehdä vain jotain ihan pientä ja hauskaa. Tämä on nyt sitä osastoa.
Tammi on lemmikki- ja suosikkipuuni ja kotimme lähistöllä kasvaakin onneksi paljon tammia, omassa pihapiirissäkin muutama. Siitä sain idean virkata tammenterhoja ja googlaamallahan löytyi taas somia inspiskuvia. Yhden terhon plus lehden tekemiseen taitaa mennä puolisen tuntia, joten tämä jos mikä on "aivot narikkaan puhdekäsityötä" parhaimmillaan.

Muistuikin mieleeni eräät aikaisemmat miniprojektit; virkatut kärpässienet ja tavalliset tatit. Niistähän saisi koostettua yhdessä terhojen kanssa ihan mojovan syksyisen asetelman. 
Lopuksi minua jännittää aina, tunnistaako lapsi tuotoksen. Tunnisti!! Se on tammenterho, tokaisi viisivuotias.

Olin ajatellut täyttää terhot vanulla ja ommella kiinni. Silloinhan niitä voisi ripustella esiin tai vaikka joulukuuseen. Tyttäreni oli kuitenkin kovin viehtynyt ajatukseen, että terhot toimivat oivina kätköinä. Siispä jätin ne avoimiksi rasioiksi, joihin on mukava sujautella aarteita. Nyt niitä kutsutaankin aarreterhoiksi. 
Lehden malleja löytyi omasta pihasta.  

Ja täältä lopustahan löytyy sylikaupalla onnitteluja Anulle! Voitit juuri 60 euron lahjakortin Adlibrikseen. Onnea, iloa, inspiraatiota ja ilmeisesti myös Dropsin ihanaa Paris-lankaa. 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli suuri joukko! 
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts