Vastaisku pimeydelle


On niin pimeää - sysimustaa. Tuntuu että päivä ei valkene lain. Aamusta iltaan yhtä talon lonkeroa koko taivas. Sameaa ja sumeaa. 

Vastaiskuksi isken pöytään kuvat viime kesältä tuosta olkkarin viereiseltä terassilta. Vaikka eivät ne kesäkelit muistaakseni niin kaksiset olleet, oli sentään valoa ja kukkia, ja puuhia ulkosalla.

Tuona päivänä luin pöydällä olevaa Imagea ja artikkelin Katja Ketusta, sen jälkeen nousin ylös ja otin muutaman kuvan, hetken mielijohteesta. Kesken kuvaamisen tytär meni sisälle. Huoletonta kesäelämää ulkosalla. Se oli ohikiitävä hetki, joka ei tuolloin ollut mitenkään erityinen, mutta nyt sen muistelu tuntuu aivan ihanalta. 
Kiikkustuoli on Annon. Nyt se on makkarissa talvea ja ruostetta paossa. Keväällä taas kannan sen ulos. 
Pari kesää palvellut Pentikin ryhmä on vielä ihan iskussaan (ja nyt pihavajassa), vitosen rautatuolit jaksavat painaa kesät talvet ulkona. Crocsit on parhaat kengät kesäpihaan, varrella tahi ilman. 

Hyvää marraskuisen illan jatkoa ja terkkuja (joulu)tontun persiistä - täällä meidän mäellä on aikas pimeää. 

Moikka!

- Tarja -Kommentit

 1. Vitsit miten tykkään noista rautatuoleista! Yks mulla on itselläkin-vähän kiekuraisempi, mut toinen on haussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ansku!

   Toivottavasti löydät sopivan toisen tuolin jostain :)

   Poista
 2. Tosi ihana toi Annon kiikkustuoli! Meiltä taitaa löytyä samaa sarjaa oleva normituoli, valkoisena tosin :) Meillekin oli korven keskelle tullut valoa tänä aamuna kun oli yöllä satanut lunta, mutta poishan nuo jo kuitenkin sulivat. Eli sama pimeys jatkuu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta kiitos! Kuulostaapa aivan ihanalta pieni lumisade, vaikka sulaisikin pois, mutta edes pieni hitunen talvea tähän marraskuiseen taaperrukseen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts