Valinten spotti - keittiön uusi valo!
Meillä kävi eilen mieheni Heikki-serkku asentamassa uuden induktiolieden. Vanha oli alusta asti susi (Samsung). Sitä korjattiin takuuseenkin muutaman kerran, mutta kuntoon se ei oikein koskaan tullut. Levyt lakkasivat lopulta toimimasta yksi toisensa jälkeen. Lähivakutuus hyvitti hajonneesta liedestä osuuden, ja nyt kokeillaan Upoa. 

Samalla reissulla Heikki laittoi keittiön kattoon uuden, eli tosi vanhan lampun. Tämmöinen metallinen, niveljalkainen, Valinte-merkkinen tehospotti pyöri nurkissa. Minusta se on mukavan vintage, ollen samalla rouhea ja rapea. Keittiön katosta löytyi käyttämättä jäänyt varaus lampulle, joten spotti asennettiin sinne. Minusta se sopii hienosti tuohon. 

Keittiö on kuvissa siivoamaton ja stailaamaton, ihan arkisessa luonnontilassaan - mitä sitä todellisuutta peittelemään. Ja löytyyhän sieltä tyytyväinen ruuanlaittajakin, nyt kun uusi liesi wörkkii. 
Lamppu löytyy perän pitäjänä tästä vintagelamppupostauksestani, mutta muistin, että olisin tehnyt siitä joskus ihan omankin jutun. Väärin meni. Koitin Googlettaa, ei löytynyt. Käytän yleensä Googlea, jos haluan löytää jonkin vanhemman postaukseni. On tullut nimittäin postattua aikojen saatossa noin 800 kertaa, ja kaikkea ei voi muistaa. 

Instasta löytyi kummiskin yksi kuva. Sieltä käy ilmi, että olen ostanut tämän 54 viikkoa sitten, ja maksanut siitä silloin kympin. Enpä olisi muistanut. Lahdesta löytyi tämä, ja nappasin sen matkaani jollain työmatkalla.

Semmoista tällä kertaa. Nyt hauskaa viikonloppua, ja Possen pariin sohvalle.  


Kuva, jonka Tarja Leponiemi (@tarjasnowland) julkaisi

Kommentit

 1. Hieno! Hauska idea sijoittaa se keittiön kattoon. Mukavaa myös nähdä ei niin stailattuja kuvia. Mukavaa viikonloppua ja kivoja kokkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se loimottaa niin voimakkaasti, että on varmaan alunperin tehty vaikkapa taiteilijan työtilaan. Kunnon kohdevalo... Jonnekin korkeaan tilaan se on aivan varmasti suunniteltu, näin pähkäilen..
   Ei-stailattuja tulossa enemmänkin - enää ei ehdi paljoa asettelemaan, vaan täydessä vauhdissa mennään ;)

   Poista
 2. Kivan näköinen katossa!
  Ekaa kertaa täällä blogissasi, instassa sinua seurailen, mutta nyt myös täälläkin:)
  Teillä on niin tyylikästä, täytyy luskella pikku hiljaa muitakin postauksiasi:)

  Mukavaa lauantaita Tarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Ja erittäin lämpimästi tervetuloa tänne blogin puolellekin. Tule ihmeessä uudelleenkin - ovet on aina auki :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts