11/22/2015

Lumen tuoma valo
Näiden päivällä otettujen kuvien tähdet ovat arktinen rekikoiramme Juri, alaskanmalamuutti rodultaan, sekä lumen tuoma valoisuus. Tarja's Snowland on nyt taas kirjaimellisesti Snowland, ja se on aika ihanaa. Viikonlopun aikana on sadellut hiljalleen lunta ja talven valo tulvii nyt ikkunoista. Lumen tuoma valo on jollain tavalla pehmeää ja utuista, koitin saada sen vangittua näihin kuviin. 

Meillä oli viikonloppuna yökylässä ihana vauvavieras, ja täällä onkin kilpaa tuoksuteltu ja hoidettu vauvaa. Terkkuja vaan S ja E, ja kiitos kun kävitte.

Saapa nähdä, kauanko lumi pysyy. Ainakin viikon ajan saan varmasti "elää lumessa", sillä suuntaan täältä etelästä liki viikoksi Rukalle tekemään MM-henkisiä töitä. Siellä riittää lunta! 

Näitä kuvia katsoessa sitä miettii väkisinkin, että sopiiko malamuutti sisustukseen vai sisustus malamuuttiin? Ainakin Juri oli ensin, paljon ennen tätä taloa. Hän on jo yli 9-vuotias. Kieltämättä  aika harmoniassa menevät taljojen värit ja muutin turkin väritys, hirret, laatat ja huonekalut.

Juri oli kyllä yksi merkittävä syy, miksi halusimme aikanaan muuttaa maalle. Eli ehkä se on sitten niin, että elämä on rakennettu koiran ympärille. On mukavaa, kun koirilla, ja meillä ihmisilläkin on tilaa ulkoilla. Maalla on mukavaa ja leppoisaa. 14 kommenttia:

 1. Ihana haukku ja kauniita kuvia! :) Itselläkin on koira ollut haaveissa lapsesta saakka ja nyt kun muutimme maalle, koira on kummitellut mielessä enemmän. Meillekin tuli vihdoin lunta, toivotaan, että pysyy maassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Lumi pelasti kyllä paljon - ihanaa saada talven tuntua. En osaisi enää elää ilman koiraa, Juri on mun ensimmäinen oma, ja niin rakas.

   Poista
 2. Hyvin sopii sisustus koiraan :D Ja kauniita ovat niin koira kuin kotikin!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, koira istuu sisustukseen täydellisesti ja varmasti myös leppoistaa eloanne samalla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi :)
   Leppoistaa ja elävöittää - Juri on melkoinen sankari monessakin mielessä. Järkestää erilaisia tempauksia ja kujeita, iästään huolimatta, viikottain. Ei käy aikamme tylsäksi tämän papan kanssa <3

   Poista
 4. Miten suloista talvitunnelmaa. <3 Terkkuja Jurille meidän Puppe-koiralta. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia ja aivan upea koira teillä. :) Alaskanmalamuutti on todella hieno rotu ja veikeitä yksilöitä! ;)
  -sanelli78-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! On kyllä hieno rotu, kiehtovia ja älykkäitä, ja veikeitä tosiaan! Suuria persoonia.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua