11/21/2015

Lauantain lettisolmuLeppoisaa viikonloppua!

Lauantai-aamupäivään kuuluu meillä aina kaupunkikäynti ja tyttären akrobatiatunti. Tanssikoulussa hiukset pidetään kiinni. Yleensä hiukset ovat ponnarilla tai letillä, mutta tänään innostuttiin tytön  kanssa satsaamaan hieman enemmän. Ehkäpä siksi, että myöhemmin meille on tulossa odotettuja vieraita; ystäväni ja taaperoikäinen suloinen kummityttöni. Lettikampaus syntyi omasta päästä ja on aikas helppo. Alla jonkinmoista ohjetta:
Tehdään kaksi ranskanlettiä, jotka voivat olla symmetriset, tai sitten päättyä pään toiselle puolelle, kuten tässä. 
Letit kiinnitetään ponnarilenksuilla. 
Tee leteistä solmu, ja sitten toinen solmu päälle, elikkäs löysä umpisolmu.

Kiinnitä "umpisolmu" pinneillä ja koristele kukalla! 

Ulkona satelee  muuten hiljalleen lunta, tästä on tulossa kiva viikonloppu. Voi kuinka tuo pienikin lumikerros antaa heti lisää valoa ja iloa. 2 kommenttia:

 1. Kaunis kampaus ja suloinen lettipää!<3 Omasta lapsuudesta tulee toisinaan mieleen, kuinka äitini halusi aina pitää hiuksiani kiinni, letillä tai muuten. Itse olisin kulkenut mieluiten hiukset vapaana.:) Jos minulla olisi tyttölapsia, niin ihan varmasti letittelisin heidän hiuksiaan samalla tavalla kuin äitini aikoinaan.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttären paksuja hiuksia on ihana letitellä ja tehdä kampauksia. Itse voin vain haaveilla noin paksuista, onneksi tytär on perinyt ne joltain muulta kuin äidiltään :)

   Aika usein tukka hulmuaa vapaana, mutta toisinaan innostutaan väkertämään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua