Valoa, pimeää ja callunaa


Lokakuu on vastakohtien kuukausi. Päivät ovat aurinkoisia ja valoisia, keskipäivän aurinko lämmittää ja koti on leppoisa. Illat taas pimenevät nopsaan, ja täällä mäellä metsän keskellä ollaan jälleen kuin tontun persiissä, kunnes kevät suvaitsee joskus saapua.

Nappasin muuten tänään ihan huvikseni, ja ehkä hieman protestiksi pimeydelle, yläkerran parvekkeen kaidetta kiertävän valosarjan päälle (toimi). En sitten koskaan ottanut sitä kesäksi pois. 

Toisaalta, kuten tänään porukalla tyttömme synttäreillä totesimme, tämä syksy on ollut tähän asti lähes sateeton. Semmoinen kirpsakka, kaunis ja aurinkoinen syksy. Aika hienoa.

Hain tänään callunoita ja ripottelin niitä ulos sekalaisiin ruukkuihin. Taidan hakea vielä toisenkin satsin. 
Kommentit

 1. Olen myös sitä mieltä, että syksy on ollut hyvä :) Ainakin kun vertaa kesään. Ja toisaalta aina iltojen pimetessä tulee kuitenkin hyväkin fiilis kaikesta syksyyn kuuluvasta. Aikakin kuluu niin nopsaan, että kohta ollaan taas keväässä ja valoisassa ajassa. kivaa viikonlopun jatkoa Tarja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   On kyllä niin mukavia nämä aurinkoiset syyspäivät, tänäänkin käveltiin tytön ja koiran kanssa tunti metsässä - niiinkaunista ja kirpakkaa.

   Poista
 2. Tosi nätin näköistä! :) Meillä myös korven keskellä riittää pimeää ja hyvällä tekosyyllä virittelin jo parisen viikkoa sitten koristevaloja ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!
   Terkkuja korven keskelle :) Metsässä on mukavaa!

   Poista
 3. Nyt ollaan matkalla, mutta kun kotiin palataan, niin parvekkeelle pitää hankkia jotain syksyn kukkaa ja lyhty ainakin. Kauniit callunat olet laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!
   Ajattelin koittaa kuvata callunoita ensi viikolla blogia varten, hain nimittäin tänään vielä tuplasatsin - innostuin hieman ;). Mulla ei taida olla koskaan ollutkaan callunoita syyspihan koristeena. Kauniita ovat kyllä!

   Poista
 4. Tämä syksy on ollut kyllä todella kaunis. Minä en kaipaa sateita, vaikka uudella sadetakilla syyskeleihin varauduinkin jo elokuussa.
  Kiva kuvapari sinulla tuossa. Valosta todelliseen pimeyteen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, toivottavasti sama jatkuu vielä pitkään.
   Kiitos! Tykkäsin kanssa tuosta kuvaparista, sain siitä idean koko postaukseen.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts