Saanen esitellä uudet kollegani!


Iltaa! Kuvissa on kauniita iltoja Instasta, niitä riitti pitkälle syksyyn. Vasta nyt sade on alkanut piiskaamaan ikkunoita ja tuulet ujeltelemaan.

Mutta, on asiaakin. Kun tätä uudistunutta StyleRoom Sisustusblogit -sivua katson, tunnen ylpeyttä ja iloa. Saan olla mukana laajentuneessa, nyt 14 bloggaria käsittävässä hienossa porukassa, ja vieläpä mentoribloggaajana. Aikanaan sain myös olla ensimmäisten joukossa, jotka valittiin pioneereiksi aloittamaan StyleRoom -blogeja.

Kiitos A-lehdille ammattimaisesta ja erittäin luovasta tekemisestä (huom. nuo termit eivät todellakaan sulje toisaan pois). Olen itse sitä mieltä, että ammattimaisesti toteutetulla bloggaamisella parannetaan lukijakokemusta, tarjotaan kiintoisampia sisältöjä, eikä todellakaan myydä sielua kaupallisuuden alttarilla. Kun tätä katrasta katsoo, on aivan selvää, että kaupallisuus ei ole päätarkoitus, vain sivujuonne. Sisältö ratkaisee, aina ja kaikessa!

Pääsimme muuten Markkinointi&Mainonta -lehteenkin, ja sehän lämmittää tällaisen mainosnaisen sydäntä. Kommentit

  1. Ihana Tarja! Oon viekäkin niin wau siitä että ollaan samassa jengissä mukana! Aivan mahtavilla fiiliksillä odotan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on Sanna ihan mahtavaa :) Sama juttu, innokkaana odotan jatkoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts