Mies ompeluhommissa


Jos edellisessä postauksessa pääsin neulomisen makuun, niin tällä kertaa tuunaa mies. Seurasin aamuna eräänä, kun mieheni ompeli napin. Homma kävi niin ammattimaisesti, että pakkohan se oli taltioida teidänkin iloksi. 

Hän haki varastosta ompelusetin, jonka kertoi hankkineensa Varustelekasta. Kuten kuvasta alla huomaatte, tämä Saksan armeijan setti ei jätä pulaan vaativampaakaan sotilasta tai raavasta perheenisää. 

Tarkastelin hieman tarkemmin tuota napin ompeluhommaa, (Varustelekan maastohousuihin, mihis muuhun...). Jäin pohtimaan, miten pikaliima liittyy napin ompeluun. Mieheni kertoi niksin, joka on parempi jakaa nyt koko maailmalle. Kun laittaa tipan pikaliimaa ommellun napin takapuolella olevaan solmuun, ei se purkaudu enää ikinä. 

Nerokasta. 

 Kaikki setin tarpeet säilyvät pienessä, naruilla suljettavassa kangaspussissa. Näppärää ja särmää. Saksan settiä ei näyttäisi olevan juuri nyt myynnissä, mutta eiköhän tämä italialainen vastaava aja saman asian, edukkaaseen parin euron hintaan. 
Kommentit

 1. Ihan superhuippu idea. Ei ole kyllä käynyt mielessä pikaliiman laitto nappia ommellessa. Mutta kun ajattelee niin varmasti toimii :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Meinasin ihan ääneen nauraa :) Nyt löytyi muuten V:lle joululahja: tollainen ompelusetti se on raavaalla metsämiehellä oltava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitti! Ja hyvä että sait lahjavinkin raavaalle metsämiehelle :)

   Poista
 3. Heh itse liimaan koruissa tekstiiliosia, jotka muuten voisi purkaantua käytössä vaan enpä ole älynnyt sitä tuohon käyttää:D

  VastaaPoista
 4. Loistava vinkki nappien purkautumiseen (sen estämiseen). Mä niin näytän tämän miehelle kotona, sillä hänkin ompelee näppäränä herrana nappinsa ja muut juttunsa itse. Sitäpaitsi toi ompelusetti on hiton tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva kuulla!!
   Setti on todella katu-uskottava ;) siitä plussaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts