Tule tapaamaan minua Habitareen!
Habitare alkaa huomenna, jiihaa! Sellaisia yleisötilaisuuksia, joissa on mahdollista tavata sisustusbloggaajia, on aikas vähän. Itselleni ei tule juuri mitään mieleen männävuosilta. Nyt kuitenkin siihen on hieno mahdollisuus, sillä StyleRoom ja Habitare järjestävät siinä eteläisen sisäänkäynnin vieressä olevassa Fazer Cafe:ssa rennot keskustelutilaisuudet, jossa on mukana meitä StyleRoom -bloggaajia. 

Torstaina 10.9. (klo 18:00) keskustelussa ovat mukana Diagnoosi Sisustusmanian Maria Meder ja pikkutalon elämää blogin Sanna Tuomi.

Lauantaina 12.9. (klo 13:00) keskustelemassa minun lisäkseni ovat Hunajaista -blogin Riikka Timonen, sekä Domargård - Villa Olivian Sanna Laurila.


Sosiaalinen sisustaminen - se on keskustelun aihe!

Tuo on monia ajatuksia herättävä sanapari. Olenhan täällä blogissakin toisinaan pohtinut mm. oman kodin julkiseksi tekemistä (esim. postauksessa Kulissi vai oma koti?). Tuo on vain yksi pieni näkökulma, sillä tilaisuudessa pohditaan mm. lukijasuhdetta, sosiaalista mediaa, bloggaamista, ja saapa sieltä myös hyviä vinkkejä, jos olet vaikka haaveillut aloittavasi bloggaamisen. 

Sosiaaliseen sisustamiseen pureudutaan siis monelta kantilta ja sisustusbloggarin sielunmaisema valottuu tuossa tilaisuudessa aivan varmasti ja paremmin kuin missään muualla. 

Olisi todella kivaa nähdä teitä, joten tulkaa kuulolle Fazer Cafe'n, moikkaamaan minua ja kollegoitani. Tilaisuutta emännöi ihana Anna Kurkela A-lehdiltä / StyleRoomista.

Tilaisuus toimii varmasti mukavana lisänä Habitare-visiittiin. Nähdäänhän :)?
Tässä vielä ote "virallisesta" messuesitteestä:
Ai niin, tuosta postauksen ensimmäisestä kuvasta... Huomasin StyleRoomin koko sivun mainoksen uusimmassa Unelmien Talo & Koti -lehdessä. Tuossa kiteytyy niin kuvaavasti koko yhteisön idea, että pitihän siitä kuva ottaa.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts