PakkolomallaOletteko huomanneet, että blogi on ollut hiljaisempi nyt?

Meillä oli perjantaina A-lehdillä StyleRoomin bloggaritapaaminen. Pidimme siellä hyvän ruuan ja juoman siivittämänä kuulumisten vaihtamis- ja esittelykierroksen. Aloitin sen muistaakseni sanomalla, että olen pakkolomalla blogista. 

Niinhän minä olen... Kamera on edelleen mökillä. En ole ehtinyt sitä sieltä hakea, sillä aloitin uudessa ihanassa työssä, joka vie juuri nyt kaiken liikenevän aikani perhe-elämän lisäksi.

Tämä blogiin liittyvä pakkoloma herättää monenlaisia tunteita. Olen viimeiset neljä-viisi vuotta painanut blogihommia enemmän tai vähemmän täysillä koko ajan. Aivan vapaasta tahdostani tietty. Olen saanut kaksi lasta ja luullut, että tahti hidastuu väkisinkin. Ei se ole hidastunut, kotielämä ja bloggaaminen sopivat niin hyvin yhteen. Motivaatiota on ollut, ideoitakin aina pilvin pimein. 

Mutta nyt, nyt se tahti on hidastunut hetkeksi. Ja se tuntuu...hyvältä! Hauskalta. Erilaiselta. Olen tehnyt tätä niin intensiivisesti ja saavuttanut paljon, joten on aika helpottavaa olla välillä hieman "sivussa omasta tekemisestään", jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Sama Tarja täällä kuitenkin edelleen tuunailee, sisustelee ja fiilistelee. Blogi päivittyy ainakin pari kertaa viikossa, ja näköjään se onnistuu ilman kameraakin. Kannattaa siis käydä vilkuilemassa, sillä täällä ollaan ja syksylle on tulossa kaikkea kivaa. Ensi viikolla olen muuten puhumassa sisustusbloggaamisesta eräässä mielenkiintoisessa tilaisuudessa. Siitä lisää infoa heti alkuviikosta! 

Niin, kuvitus. Kun jotain kuvitusta piti tähän saada, niin mustikkapiirakkahan toimii aina. Ohje on perinteisesti tämä klassikko-ohjeeni: "en osaa, en jaksa". Vehnälle ja maitotuotteillekin on paikkansa ja aikansa (vaikka yleensä ei), ja nyt se aika oli eilen, lauantai-iltapäivänä, kun oltiin koko perhe yhes koos.

Perjantaina jouduin / pääsin muuten kameran eteen, kun StyleRoom otti ja järjesti mainoskuvaukset. Kuvauksistakin varmasti syksyllä lisää.. Voi kumpa osaisikin itse loihtia tämmöisen meikin, joka silottaa juonteet sun muut. Tätä kuvaa ei nimittäin ole tuunattu mitenkään. Kiitos Oonalle hienosta meikistä. 

Leppoisaa syyssunnuntaita, illallahan voisi sytytellä pitkästä aikaa kynttilöitä olkkariin. Tsemppiä myös huomenna alkavaan viikkoon meille kaikille. 


- Tarja -


Kommentit

Most popular posts