Väriä pintaan: arvonta ja äänestys


On sitä näköjään muitakin, jotka eivät malta kesälläkään sohvalla maata. Pensselit ja liisteriharjat ovat heiluneet, kun jengi on uudistanut pintoja. StyleRoomin Väriä pintaan -haasteessa on nyt loppuhuipennuksen aika, kun me kaikki yhdessä pääsemme äänestämään suosikkejamme. 

Minä uudistin kesällä nukkekodin, siinä projektissa todellakin saatiin väriä pintaan. Enempää väriä ei olisi enää tuohon kotiin mahtunut. Aloitin tässä loppukesästä toisenkin Väriä pintaan -projektin, nimittäin mökkirempan. Siellä mennään maltillisemmalla väriskaalalla ja olenkin sutinut vain pelkkää valkoista toistaiseksi. 

Mietin tuossa viime perjantaina mökkiä maalatessani, että nukkekodin yhden huoneen tapetointiin meni aikaa noin 30-40 minuuttia, ja mökillämme yhden seinän ja pokien maalaamiseen menee saman verran aikaa. Eli käytännössä kolmessa tunnissa remontoi joko nukkekodin pinnat, tai maalaa mökin sisäseinät, ikkunan- ja ovenpokat kertaalleen. Semmoisia laskelmia lyhyellä lukiomatikalla. 

Väriä pintaan -haasteessa pääsee nyt siis äänestämään näin hienoista toteutuksista hienointa, kauneinta, omaleimaisinta, tai mitä ikinä haluatkaan valinnassasi painottaa. Minä pääsin StyleRoom bloggaajana valitsemaan finalisteja, ja se oli hauskaa se. Oman äänenkin kävin juuri antamassa yhdelle heistä. 

Tässä vielä porkkana, miksi kannattaa käydä antamassa 16.8. mennessä äänensä yhdelle onnekkaalle ja jättää samalla yhteystietonsa. Lahjakortti on Värisilmään ja niitä arvotaan kaksi.

Kommentit

  1. Täällä myös käytettiin osa lomasta värien vaihtamiseen - sen verran jäi vielä tekemistäkin, että lahjakortille olisi totisesti käyttöä - kiitos siis vinkistä;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts