Vanha Billnäs-laatikkoTässä yksi kesän pienistä tuunausprojekteistani. Alkuperäisenä ideana oli tehdä vanhasta Billnäs-laatikosta trendikkäästi musta ja kiillottaa messinkivedin. Onneksi makustelin asiaa riittävän pitkään, sillä musta olisi ollut aivan väärä ratkaisu. Se olisi pilannut koko lootan ja väri olisi ollut hankala poistaa sitten joskus. 

Vähemmän on enemmän ja eräänä aurinkoisena päivänä päädyin tuunaamaan laatikon vain hiomalla vanhan lakan pois. Vedin kiillotettiin ja siitä tuli hieno yksityiskohta. 
Tämä jämerä vanha arkistolaatikkohan löytyi aikanaan rintamamiestalomme kellarista. Nyt kun tarkemmin muistelen, niin niitähän oli kaksi. Annoin toisen jo silloin vuosia sitten ystävälleni ja se matkasi Pohjois-Suomeen. 

Nyt laatikossa on sekalaisia papereita, jotka pyörisivät muuten ruokapöydällä. Hyvä näin.

Sitten vielä yksi kiva juttu ihan toisesta asiasta. Olin tänään työni puolesta sosiaalisen median mittaamista käsittelevässä koulutuksessa (todella kiintoisa aihe!). Hauskaa, että tämä blogini tuli siellä yllättäen esiin. Yksi koulutukseen osallistujista oli blogini seuraaja ja hän tunnisti minut. Terkut Sinulle, oli kiva tutustua!
Kommentit

 1. No snow so far in your Snowland, Tarja???

  I just found your blog via Pieni Lintu - and I thought I want to stop by and say: "Hei!" ...;-)

  Regards from warm and sunny Germany,
  Uwe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Uwe, glad to hear from You! We have also sunny and warm at the moment in Finland, and Snowland also :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts