Parolan Rottinki Outlet ja rakkaudesta rottinkiin


 Poikkesin mökkireissullani viime viikolla Parolan Rottingin Outlet -myymälässä. Mökkimme sijaitsee Tampereen lähistöllä ja ajamme kolmostietä Parolan ohi tuon tuostakin. Itse innostuin myymälästä niin kovin, että haluan jakaa tämän sisustajalle sopivan matkailuvinkin teillekin!

Outlet-myymälä on suurensuuri. Kahteen kerrokseen on asetettu esille kattava valikoima kalusteita, istuinryhmiä, erilaisia rottinkituotteita ja muuta sisustamisen tavaraa: koreja, lyhtyjä, taljoja ja koriste-esineitä.


 


Rottinki viehättää minua materiaalina kovin. Se on kestävää, luonnonmateriaalia ja kalusteet ovat kevyitä siirrellä. Tulen käymään Parolan Rottingilla vielä useamman kerran - sen tiedän. Niin kivoja juttuja on tuo liike täynnä. Jos liikut lähistöllä, kannattaa piipahtaa Parolassa (Hitsaajantie 3). Jos et ole likimainkaan näillä seuduilla, nettikauppa palvelee myös.

Uskon, että rottinki tulee sisustamisessa esille tulevina vuosina vieläkin vahvemmin. Viime vuosina rottinkia on nähty jo paljon eri muodoissaan. Mallistot kehittyvät ja huonekalut sopivat esimerkiksi tämän päivän keveään, hillittyyn skandinaaviseen tyyliin hienosti.

Monilla meistä on rottingista jonkinlaisia lapsuusmuistoja, niin minullakin. Osa lapsuusmuistoistani on jopa edelleen ehjiä ja käytössä, kuten vaikka tämä 1980-luvulta peräisin oleva Parolan Rottingin riippukeinu. Keinua valmistetaan edelleen.

Innostuin kaivelemaan blogin uumenista esille muitakin vanhoja rottinkipostauksiani, ja niitähän löytyi yllättävän monta, tässä listauksena teillekin muutamia.


Rottingin kiiltoa silmissä

Merensiniseksi tuunattu rottinkituoli

Vanhojen rottinkikalusteiden maalausta spraymaaleilla

Kommentit

 1. Ompas kivan näköistä tavaraa, tarviipa joskus piipahtamassa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Tiedän mihin suunnistan ensikerralla kun vien/haen poikaa Parolasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu kiva kuulla, että innostuit :)
   Hyvää rottinkireissua!

   Poista
 3. Kivan näköinen paikka. Harmi vaan, etteivät kestä ulkokalusteina. Olisi niin ihanaa sisustaa pihaa noilla kaunokaisilla. Kun sisälle ei enää mitään mahdu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonahan ne harmaantuvat kauniisti, siis ne luonnonväriset rottinkikalusteet. Jos olis jonkin katoksen tms alla niin ei ihan kaikki sateet tulisi niskaan :).

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts