Mökki (ennen)


Mielenkiintoista, miten kukakin reagoi stressiin, positiiviseen tai negatiiviseen. Omaan kesääni on kuulunut lomailun lisäksi myös muuttuneet työkuviot, joista olen innoissani. Kaikenlaisia muitakin töitä on ollut jälleen paljon, ja hauskoja projekteja kaikki toki.

Yleensä siinä vaiheessa, kun kovalevy on aivan täynnä, en suinkaan lepää, vaan aloitan jonkun vielä suuremman ja mittasuhteiltaan täysin älyttömän homman. Aivan kuin näyttääkseni itselleni, että vielä löytyy virtaa. 

No, nyt kävi niin, että tuo homma on mökkiremppa. Ei järjen häivääkään, mutta nyt se alkaa onneksi olla jo loppusuoralla..

Postattavaa minulla ei uudistuneesta mökistä vielä ole, sillä aika on mennyt - no siihen remppaan. Mutta muistin ottaa ennen-kuvia, täysin poikkeuksellista minulle. Teen nyt postauksen lähtötilanteesta, johon voin sitten linkittää ja palata tulevista remppapostauksista sun muista sisusteluista.

Elikkäs, meillä on tuiki tavallinen, pimeä, kellastunut mäntypintainen möksä. Hyväkuntoinen ja jämäkkä rakenteiltaan. Tykkäämme mökistä tosi paljon. Siellä ei vaan enää ole mukava olla. Kalusteita on liikaa ja ne ovat sekalaiset. Pinnat ovat, no tällaiset. 

Kamina on kaunis ja kiva.
Keittiö aika horror.

Lisäksi mökiltä olisi kaunis näkymä järvelle, jos olisi. Tonttia tullaan karsimaan puuston osalta rajusti aivan lähiaikoina. Tavoitteena on jatkossa istua tämän suuren ikkunan edessä ja nauttia esteettömästä järvinäkymästä, lepuuttaa sielua. 
Jotain pientä kurkistuskuvaa löytyy jo Instagramista. Tänään viimeksi maalasin mökillä seiniä valkoiseksi.
Muista kurkata myös tuore arvontani tästä. Voit voittaa 70 euron lahjakortin oman kodin tai vaikka mökin sisustamiseen OMAshopin hurmaavilla tuotteilla. 


- - -


I'm in the beginning of my summer cabin renovation process. These are the Before pics! 

Kommentit

 1. Mielenkiintoista!
  Meillä kans iso remppa menossa. Tsemppiä remppahommiin!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teidänkin remppahommiin! Tämä on mielenkiintoinen projekti, pienellä saa ihmeitä aikaan, sen voi jo nyt todeta... :)

   Poista
 2. Sympaattinen mökki teillä :) siitä tulee varmasti rempan myötä vieläkin sympaattisempi :) jään innolla odottamaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sympaattinen se todellakin on. Rakkaudella tehty, ei meidän suvun alkujaan, mutta hyvin kauniisti rakennettu. Meidän perheellä tämä on ollut nyt 20 vuotta ja mitään ei ole tehty ennen tätä :), tai no kattoremppa on itse asiassa tehty muutama vuosi sitten.

   Poista
 3. Aivan kuin meidän mökillä, siis ennen. Mäntyä, paljon. Kalusteissa, seinissä, katossa ja lattialla. Ja ikkunasta näkyy mäntymetsä :) Mutta nyt ollaan voiton puolella. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Just näin, mäntyä, mäntyä... :D
   Kiitos tsempeistä, tuskin maltan odottaa, että saan esiteltyä valmiita juttuja täällä blogissakin.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UPs..painoin jotain väärin ja poistinkin kommenttini...

   Siis piti kirjoittamani; Itse maalasin pari vuotta sitten mökin kellastuneet mäntyhirsiseinät ja paneloidut katot valkoiseksi. Kylläpä tuli valoa, raikkautta ja viihtyvyyttä!
   Rantakin raivattiin niin, että järvi näkyy kunnolla. Samalla tuli muutama motti saunapuita.
   Nyt on 'keittiön' uusiminen tai oikeastaan väliaikais-ratkaisun ( ollut viimeiset 10 v) muuttaminen oikeaksi keittiöksi menossa; vanhat ja kaverilta saadut 'uudet' kaapinovet ja rungot maalattu. Osa jo paikoillaan...saan jopa sähköuunin ja kaaasuhellan. Puuhellan ja leivinuunin käyttö kun helteellä on vähän liian kuuma puuhaa, tosin ei ole haitannut tänä kesänä :)
   Mielikuva tuloksesta niin mieluinen, että taidan muuttaa mökille....
   Teidän mökistä tulee varmasti aivan ihana lepopaikka!

   Poista
  2. Voi kiitos Satu. Kuulostaapa kivalta teidänkin mökkiremppa. Meillä meni muuten tuon pienen mökkikeittiönurkkauksen uusiksi miettimiseen yli kaksi viikkoa. Tämän talon köökki on suunniteltu vartissa :D
   Ilmeisesti se on niin, että mitä pienempi keittiö, sitä vaikeampi se on "suunnitella"

   Poista
 5. Tätä onkin mielenkiintoista seurata, meillä kun on miehen kanssa tarkoitus aloittaa hänen perintömökkinsä pintaremontti ensi kesänä. Sinulta saan varmasti hyviä ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla! Kivaa, jos voin antaa jotain inspiraation aihetta ja ideoita, teen parhaani :). Postauksia tulossa siis... Nyt syksylläkin vielä, ja keväällä sit taas enemmän.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts