Lehtijuttu!


- Nukkekodista ei saa tehdä mitään messukotia, vaan sitä pitää korjata lapsellisessa mielentilassa. 


Tuo on ote tuoreesta lehtijutusta. Toimittaja Millamari Uotila lähestyi minua pienen haastiksen merkeissä, liittyen kesällä tekemääni nukkekodin tuunaukseen. 

Tänään haastattelu tuli ilmoille Etelä-Suomen Sanomissa, painetussa lehdessä ja netissä. Ihanasti kirjoitetun nettijutun voit lukea kokonaisuudessaan tästä, klik. 

Painetussa versiossa haastis on osana laajempaa kokonaisuutta, jossa kerrotaan kekseliäitä tapoja  käyttää tapettia. Sen pääset lukemaan klikkaamalla alimmaista kuvaa, jolloin kuva aukeaa suurempana.Klikkaa kuvaa, niin pääset lukemaan jutun. 

Kommentit

 1. Huomasin heti kun luin etlaria :) Kiva juttu! Onnittelut julkaisusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos :). Itse en ole Etlarin alueella, mutta tuttu lehti muuten.

   Poista
 2. En ole lukenut lehtijuttua, mutta tuo nukkekoti on ihana. Nyt harmittaa, kun myin kirppiksellä omani, joka oli myös tyttärelläni käytössä aikoinaan. No, kuitenkin joku pikkutyttö on ihan varmaan saanut siitä ihanan kodin nukeilleen. Onneksi säästössä on vielä monen monta juttua odottamassa omia lapsenlapsiani.... hih.
  Ihanaa kesän jatkoa, terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se on mennyt hyvään kotiin ja leikkeihin! Minäkin olen luopunut yhdestä sun toisesta asiasta - ja harmitellut myöhemmin, semmoista se on :). Ihanaa kesän jatkoa Riitta, nythän sitä aurinkoa viimein saadaan, ahh!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts