Juiceverket ja mangosmoothie


Tukholmasta löytyy trendikäs mehubaari, elikkäs juoma- ja smoothietaivas nimeltään Juiceverket. He palvelevat viidessä osoitteessa, joiden sijainnit karttalinkkeineen löytyvät tästä. 

Jos en aivan väärin muista, me vietimme tovin nimenomaan Hornstullin Juiceverketissä. Sisustus on  industrialhenkinen. Lista on niinikää trendikäs, kaikki on tuoretta ja reseptiikka toimii. 

Nauttimani smoothie oli nimeltään Coco Mama Sumo, ja ai vitsit se oli hyvää. Ohje löytyy postauksen lopussa. Koko Juiceverketin listan näet tästä linkistä. Kannattaa kurkata tuo, sillä listalta  voi aivan mainiosti ammentaa uutta kulmaa myös omiin aamusmoothieihin.


Tässä alla on tuo mainitsemani Coco Mama Sumo, koossa large. Voin kertoa, että tämän jälkeen ei ole nälkä eikä jano hetkeen. Nam.

Juiceverketissä sisustus ja juomat muodostavat raikkaan elämyksen. Kohdalle sattunut paahtava auringonpaiste kruunasi tämän kaupunkilomalaisen smoothiehetken.


Olin kesällä 2015 Tukholmassa Visit Swedenin järjestämällä bloggarimatkalla. Reissun antia ja tuoreita matkavinkkejä voit lukaista myös näistä postauksista:Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts