8/20/2015

Elämä uusiksi! (ja arvontamuistutus)
Otsikko on aika moniulotteinen, eli käytännössä tungen tähän yhteen postaukseen kaksi täysin toisistaan irrallista asiaa ja alkusyksyn kuulumista, toinen liittyy arvontaan ja toinen työ- ja opiskelukuvioihin. 

Juuri tällä hetkellä kannattaa olla mahdollisuuksien mukaan ulkona (vaikka sitten työpaikan terassilla, parvekkeella tai ruokatauolla) ja nauttia auringosta, mutta sitä ennen haluan houkutella teidät mukaan sunnuntaina päättyvään arvontaani. Toteutan tämän arvonnan yhdessä OMAshopin kanssa. Voittajalle on luvassa 70 euron lahjakortti verkkokauppaan. Minulla sattui aika hyvä tuuri, sillä olen tämän elokuisen aurinkoviikon "lomalla". Vaihdan työpaikkaa, ja tähän väliin jäi yksi tyhjä viikko. Aloitan ensi viikolla uuden työn, jossa yhdistyvät viestintä, markkinointi ja huippu-urheilu. Tällaisesta olen haaveillut! Työskentelen siis seuraavat vajaa pari vuotta Lahti2017 -MMkisaorganisaatiossa

Pääsin myös opiskelemaan ja olen juuri aloittanut journalismin opinnot Haaga-Helian toimittajakoulussa (aikuisryhmässä). Olen tuosta opiskelupaikasta todella innoissani ja erittäin otettu, sillä tuohon koulutusohjelmaan on vaikea päästä. Hakijoita oli satoja, eikä itse pääsykoepäiväkään millään muotoa helppo ollut. Opintojen aloituspäivät osuvat tälle viikolle, joten oikeasti olen nämä lomapäivät koululla.

Huiman jännittävää. Paljon muutoksia syksylle siis luvassa - käytännössä koko kodin ulkopuolinen elämä meni kerralla uusiksi, mutta muutos on hyvästä ja leijun tällä hetkellä pilvissä monestakin syystä. Mainitsin aikaisemmassa postauksessani, ns. positiivisesta stressistä ja tavastani reagoida siihen. Se oli nyt sitten tällä kertaa mökkiremppa. Valmistakin on jo tullut. 


Mutta, ehtiihän sitä hieman sisustusjuttujakin tässä ohessa pohdiskella, ja haaveilla. Himoitsen päivä päivältä enemmän ja enemmän näitä House Doctorin apart-hyllylevyjä ja metallikannakkeita, jotka kuuluvat myöskin OMAshopin valikoimaan.

Minulla on kaapeissa kauniita vanhoja lasiesineitä, jotka haluaisin saada esille siten, että ne ovat turvassa pikkukätösiltä. Katselin tuossa taannoin, että esimerkiksi aurinkopullomme arvo taitaa olla 300-400 euron haarukassa. Olisihan sen(kin) paikka ehdottomasti esillä, eikä piilossa astiakaapin suojissa?

Saas nähdä, olisivatko nämä hyllyt se syksyn sisustushankinta. Muuta en taida jaksaa enkä ehtiä. Koti saa tänä syksynä toimia lepopaikkana, enemmän kuin koskaan ennen. Kodillakin on monet kasvot, ja ehkäpä uuden työn ja opintojen vuoksi kotikin näyttäytyy minulle nyt hieman toisessa valossa. Blogi tietysti jatkuu aivan samaan malliin - tämähän on henkireikä ja rakas harrastus. Blogini täytti muuten  juuri kahdeksan vuotta, melkoista!

Kiitos kun olette mukana. 


KAIKKI POSTAUKSEN KUVAT:

20 kommenttia:

 1. Onnittelut uusista kuvioista! Noita hyllyjä mäkin oon himoinnut siitä asti kun luin arvontapostauksesi. Tuollainen olisi aivan ihana keittiössä vintageaarteiden paikkana.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea uusista kuvioista, kuulostaa mielenkiintoiselta! Ja kenties luennoilla törmätään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enne :)!! Niinpä, saattaapi olla että törmätään. Tule sitten heti nykimään hihasta, minä olen vähän semmoinen pää pilvissä kulkija välillä, enkä välttämättä aina huomaa tuttuja.

   Poista
 3. Onnea Tarja sekä työstä että opiskelupaikasta! Inspiroivilta kuulostavat molemmat. Ja suurkiitos blogista - rakas tämä on lukijoillekin :) Tsemppiä syksyyn!

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari ihanasta kommentista. Tätä on niin huippua tehdä, kun tietää, että te rakkaat lukijat olette kuulolla ja linjoilla <3

   Poista
 4. Oi wau, kuulostaa ihan mahtavalta, paljon onnea sekä opiskelujen että uuden työpaikan johdosta <3

  VastaaPoista
 5. Sylillisen täydeltä onnitteluja sekä uudesta työstä että upeasta opiskelupaikasta. Blogisi on ihana ja jaksat kehittää sitä aina vaan paremmaksi - tykkään. Arvonnassa valitsin lempparikseni juuri nuo samaiset hyllykannakkeet - jospa meillekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta kiitos niin paljon <3 kauniista sanoistasi.

   Koitan kehittää blogiani ja omaa toimintaani edelleen, ja on tosi mahtavaa että se näkyy ulospäinkin. Tässä matkan varrella minulta on kysytty aika paljon vinkkejä eri blogien kehittämiseen, markkinointiin, kaupallisiin yhteistöihin. Aina olen pyrkinyt auttamaan toisia ja jakamaan tietoa, aiheet kun ovat omaa sydäntä lähellä ja mielenkiintoisia.

   Toivottavasti voin jakaa vinkkejä myös oman blogin visuaalisuuden ja sisällön avulla. Itsekin olen monta juttua opetellut ja oppinut katsomalla toisten blogeja ja tekemistä tarkalla silmällä.

   Mukavaa alkavaa syksyä!

   Poista
  2. Ai niin ne hyllyn kannakkeet. Löysin kivan blogin, jossa noihin kannakkeisiin oli laitettu itse hankittu limapuulevy, se oli hieno idea sekin. Kannakkeet on monikäyttöiset ja hienot kyllä...

   Tässä linkkivinkki:

   http://marjamailla1.blogspot.fi/2015/04/mokki-sisustus.html

   Poista
 6. Onnittelut seniori-ikäiselle blogille - sillä sitä tuo 8 vuotta täällä blogimaailmassa alkaa jo olla;)
  Ja tsemppiä uusiin haasteisiin! Kun saa tehdä mieluisia asioita, sitä venyy melkein mihin vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tässä tosiaan seniori-iässä ollaan mitä blogiin tulee, mainiota. On totta, että motivoituneena tekee mitä vaan! Kivaa alkavaa syksyä sinulle.

   Poista
 7. Tsemppiä uuteen elämään ;). Kivoja juttuja tiedossa!

  VastaaPoista
 8. Upeaa Tarja, lämpöiset onnittelut uudesta työpaikasta! Ja opiskelupaikasta tietenkin myös : ) Haaga-Helian journalismin opinnot on mullekin tuttu juttu parin vuoden takaa. Tsemppiä ja opiskelun iloa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, tsemppiä varmasti tarvitaan, iloa löytyykin jo kosolti, mahtavia ja inspiroivia haasteita nämä molemmat. Ihanaa alkavaa syksyä sinulle :)

   Poista
 9. Heippa! Nyt vasta luin sun uudesta työpaikasta! Paljon onnea, kuulostaa tooodella mielenkiintoiselta!! :) Ja opiskelusta saa varmasti myös uutta puhtia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua