Vintagerakkautta Tukholmassa


BRANDSTATIONEN: HUIKEAA STAILAUSTA KAIKEN MUUN OHESSA

BRANDSTATIONEN: VINTAGEKORUJA SUURI VALIKOIMA

(Kaupallinen yhteistyö: Visit Sweden, Visit Stockholm)
Kesäkuun bloggarimatkalla Tukholmassa pääsin piipahtamaan myös muutamaan vintagetaivaaseen. Kirjoitin kahdesta jutun Oikotie Sisustukselle. Jutun Dusty Deco ja Brandstationen -kaupoista pääset lukemaan tästä. 

Tuossa reportaasissa on paljon herkkuja kuvia. Voitte uskoa, kuinka innokkaasti kaupoissa kuvasin. Ulkomailla kiertäessä vintageliikkeissä näkee monesti sellaisia asioita livenä, mistä Suomessa haaveilee netin välityksellä.

Karin Mobringin aikanaan Ikealle suunnittelemat nahkaiset Natura-tuolit  haluaisin itsekin mieluusti omistaa. (Vinkatkaa, jos tiedätte että jossain olisi minulle tuolit/tuoli!) Nyt näin ne ekaa kertaa ihan oikeasti. Aijai. Tässä kuva.


DUSTY DECO: KARIN MOBRING, NATURA LEATHER CHAIRS


Yksi hauska juttu ovat ruotsalaiset Bumling-valaisimet (designer Anders Pehrson). Jos haluat itsellesi oman, niin suntaa Ruotsiin. Olen joka reissulla nähnyt muutaman. Jopa Gotlannissa eräällä pihakirppiksellä. Niitä on tosiaan lähes aina tarjolla antiikkikaupoissa.
Dusty Decossa osui nyt silmääni tämä messinkinen kattolamppu, halkaisijaltaan 40 cm. Sama roikkuu meillä ruokailutilassa, klik. Jos haluat nähdä, miltä se näyttää arjessa ja suomalaisessa kodissa niin kurkkaappa tuo. 

Olen näköjään postannut blogiini Bumlingeista yhteensä 26 kertaa. Omistan lamppuja kolme ja nehän ovat ihania. Kaikki Bumlingpostaukseni näet kootusti tästä. 

Alla yksi reissun lamppuihastuksista. Sehän on "Punahilkka-lamppu". Söpö. Kauppaan jäi, mutta tämän äärellä tuli vatuloitua tovi, melkein jo lähti mukaan. Hintaa taisi olla noin 200 euroa, joten en raaskinut tällä kertaa.
Ja vielä loppuun pari muuta vintagelamppua... Näitähän riitti.

BRANDSTATIONEN
DUSTY DECO

Olin reissussa upeiden tyyppien kanssa. Käykäähän kurkkaamassa bloggarikollegat: Johanna, Eve, Minna. Kaiken mahdollisti Joonas Visit Swedeniltä
Tästä pääset lukemaan erään toisen postaukseni, jossa näyttäytyy puolestaan ihan toinen näkökulma Tukholmaan: 
Kommentit

 1. Brandstationen on kyllä avian ihana putiikki! Siellä käy mielellään ihan vaan fiilistelemässäkin ja ihastelemassa ihania tavaroita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, parasta on fiilis ja kulloinenkin valikoima, mukava hengähtää, hypistellä ja ihailla :)

   Poista
 2. Upea paikka. Reissulle Ruotsiin kun vaan pääsis.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! Netistä on huiman vaikeaa löytää hyviä Tukholmasta kohteita! Brandstation pääsi nyt must-listalle. Keskustan kirppiksillä on tullut käytyä ja lisäksi pakollinen sisustuskohde (uutta tavaraa) on Oscar ja Clothilde -liike Birger Jarlsgatanilla, jonka löysin joskus Hem&Antik lehden sivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, mahtava kuulla, että näistä oli apua. Brandstationen on hieno ja inspiroiva, mutta myös Dusty Deco käymisen arvoinen. Brandstationenissa kokonaisuus ja stailaus ehkä vielä pidemmälle vietyä. Molemmat huikeita aarteita pullollaan.

   Mukavaa kesän jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts