Tukholma: Sisustajan Åhlens


(Kaupallinen yhteistyö: VisitSweden ja Visit Stockholm)

Tiedätte Åhlens City -tavaratalon Tukholman keskustassa? Siellä lienee lähes jokainen Tukholman kävijä käynyt. Niin minäkin, useaan kertaan. Suurensuuren tavaratalon valikoima on pääsyy, miksi käyn siellä yhä uudelleen. Aina löytyy jotain uutta ihmeteltävää, ja hieman erilaista tavaraa kuin mitä Suomesta saa. Lisäksi jos sattuu olemaan huono keli, kuten näillä leveysasteilla varsinkin talvisaikaan saattaa olla, tavaratalossa on mukava viettää aikaa säältä suojassa. 

Pääsimme Tukholman Designtour -bloggarimatkallamme privaattikierrokselle Åhlensin uudelle Personal Shopping -puolelle (lisätietoja linkin takana). Sinne voi kuka tahansa varata itselleen konsultaation vaikkapa muotiin tai sisustukseen liittyen. Tämä visiitti on helppo yhdistää esimerkiksi päivä Tukholmassa -risteilyyn. 

Lisäksi meille vilautettiin rakenteilla olevaa, huiman suurta sisustusosastoa. Sisustusmaailma  lanseerataan muistaakseni elokuussa. Näimme myös kuvia ja tietoja tulevasta valikoimasta. Voin kertoa, että tulevana syksynä Åhlens on todellakin vierailemisen arvoinen kohde kaikille kodin sisustamisesta ja laittamisesta kiinnostuneille. Uudesta osastosta tulee uskomattoman suuri ja laaja kokonaisuus, se kannattaa käydä kokemassa. Itse suuntaan tuonne heti seuraavalla reissullani.  
Tällä kertaa katseeni kiinnittyi erityisesti Åhlensin ihaniin astioihin. Olisin voinut ottaa ainakin nämä  kuvien kipot ja lautaset mukaan hetimiten. Syön nykyisin hieman toisin, joten sitä tulee ajaeltua astioitakin erilailla. Kaipaan kipeästi keittiööni nyt jotain todella värikästä ja räväkkää, värikkäiden ruokien seuraksi. 
Shoppailun lomassa tai jälkeen täytyy ehdottomasti saada hyvää ruokaa. Sitä on tarjolla Åhlensin toisessa kerroksessa sijaitsevassa Sally Voltaire & Systrar -ravintolassa, jota voin lämpimästi suositella. Ravintola haluaa tarjota innovatiivista, sesongin raaka-aineisiin perustuvaa, simppeliä, puhdasta ja ekologista ruokaa. Tässä he onnistuivat hyvin. Saimme jokainen lautasellemme kauniin, täyttävän ja herkullisen annoksen. 

Itse söin perinteisen, bouillabaisse-tyylisen grytan (suomeksi pataruoka), jossa oli meren antimia ja kasviksia. Tästä olikin hyvä jatkaa shoppailua edelleen. Ostin perheelle tuliaiset tämän ruokailuhetken jälkeen, ja hyvät tuliaiset tulikin hankittua! Tytär sai toivomansa prinsessataikasauvan, poika puolestaan paloauton. Miehelleni toin jotain myös, mutta se taitaa olla ihan oman postauksensa väärti. 

Kommentit

 1. Åhlensissa tulee aina piipahdettua kun naapurissa vieraillaan :) Mielenkiintoista nähdä mitä syksy tuo tullessaan.

  Rentoa pikkulauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!
   Siitä tulee uskomaton kokonaisuus. Minut saivat ainakin vakuutettua aivan täysin. Mukava nähdä se sitten joskus.

   Poista
 2. Onpas hienoja astioita, erityisesti nuo siniset kulhot. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts