Täydellinen loma
Loma loman sisällä! Täydellinen sellainen, jos sitä mitataan rentouden ja leppoisan tunnelman määrässä. Vietimme kotoisalla Tampereella useamman päivän. Majoituimme uudessa Tornissa. Olen tosi tyytyväinen hotelliin, ihan kaikilla mittareilla. Tampere ny vaan on muutenkin niin ihana. Manselaisuus oli niin monella tapaa esillä hotellissakin, että ihan ihmettelin, miten sinne on hyvällä maulla saatukin sullottua niin paljon mansea.

Mistä sitten erityisesti pidin. Lista on pitkä. Minulle lomasta täydellisen tekivät upea aamiainen, oli Tapolan mustaa makkaraa puolukkahillolla ja kaikkea muuta hyvää! Hotellin ravintolasta ja listasta tykkäsin myös. Suuri lasten leikkipaikka pomppulinnoineen ja pallomerineen tuli enemmän kuin tarpeeseen (2 ja 4 vee, need I say more...). Jutta Gustafsbergin suunnittelema kuntosali oli hotelliasteikolla aivan mainio ja treenasin siellä kolme kertaa. Huone oli hyvä, sängyt hyvät, vaahtokylvetimme kylppärin kylpyammeessa lapset joka ilta. Tikkareita tuli lapsille sieltä ja täältä, mm. Onni Oravalta. Hotelli oli aivan tukkotäynnä ja ruuhkaakin oli, mm. aamiaisella tämä korostui. Henkilökunta kuitenkin paikkaili tilannetta hienosti.

Tietysti 25. kerroksen näkymät ja Moro Sky Bar olivat huikean hienot. Tuo kuva on sieltä. Kuvassa emme siis ole me, vaan eräs nahkatakkinen pariskunta. Olisin halunnut lähettää kuvan heille, mutta ehtivät livahtaa pois, ennen kuin pääsin kysäisemään meiliosoitetta. Minusta tuo hetki oli hieno ja se kuvastaa yhtä lailla meidänkin perheen lomafiiliksiä.

Erityisterkkuja vielä sukulaisille ja ystäville, oli kiva nähdä teitä kaikkia.
Kommentit

 1. Kivankuuloinen loma. Mekin joskus vietämme Tampereella hotelliöitä vaikka asummekin ihan vieressä. Kummasti oma kaupunki saa lisää perspektiiviä, kun sen näkee eri vinkkelistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Varmasti näin on, ihan uusi kulma Tampereeseen minullekin tuli taas tätä kautta. Olen itse noilta seuduilta kotoisin, mutta jo kauan asunut muualla. Tampere on paras <3

   Poista
 2. Ihanan loman ainekset on tässä :) Me oltiin tänä kesänä lapissa lomalla ja kyllähän sielläkin oli aivan upeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :). Voi Lapissa on niin kaunista, Saariselkä on meidän perheen suosikkikohde. Sinne reissataan kunhan lapset vähän kasvavat, matka on autolla sen verran pitkä.

   Poista
 3. Tuo kuva on niin kähee, ihailin sitä jo instan puolella. Nappi otos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts