Posterit yllättivät


 (Kaupallinen yhteistyö: Desenio)

Epätavallista minulle, ja kodille. Nimittäin printtijulisteet eivät oikein ole tämän talon tyyliä. Desenio lähestyi minua yhteistyön merkeissä, ja päätin kuitenkin katsastaa valikoimaa sillä silmällä. Sieltähän löytyi paljon kaunista.

2,5 -vuotias poikani valitsi itselleen tämän pandaprintin. Aika liikuttavaa. Lastenjulisteiden valikoima on sen verran kattava, että pieni ihminen joutui oikein keskittymään ja pohtimaan.

Panda on nyt hänen huoneessaan vanhan patakaapin päällä. Tuo kaappihan löytyi entisen kotimme kellarista kirkkaanpunaisena. Se ehti olla siinä kuosissaan käytössä kymmenisen vuotta, kunnes hioin ja käsittelin sen siniharmaaksi vuonna 2012. Täällä postaus kaapin kunnostamisesta.

Kaivoin myös esiin kuvapostauksen vuodelta 2006, täällä kaappi näkyy kirkkaanpunaisena vanhan kodin huvimajassa. Siellä on myös kahdeksanviikkoinen Juri-vauvahauva.

Löysin yllättäen jotain itsellekin sopivaa, ja vieläpä tilaan, jossa ei ollut entuudestaan oikein mitään. Tätä tilaa ei liene täällä blogissakaan koskaan esitelty. Yläkerran wc on meillä tämän näköinen. Värimaailma on ruskeavalkoinen. 

Wc:n lattia on laatoitettu suihkuseinästä yli jääneellä isolla ruostuneen näköisellä laatalla. Seinissä on suurta, valkeaa, edullista mattapintaista laattaa. Samaa on meillä paljon muuallakin: kylppärissä, köökissä, khh:ssa. Valkoiset keraamiset kannelliset rasiat toin HM Home liikkeestä Tukholmasta aikana, jolloin sellaista ei vielä Suomesta löytynyt. Rasiat ovat muuten ihan tyhjillään edelleen...mutta kauniit. 
Posterissa lukee Karl Lagerfeldin toteamus: "I am very much down to earth, just not on this earth".  Sopii hyvin minunkin olooni ja elooni tuo. Ei perusteluja.


Tämän postauksen julisteet ovat nämä:
Panda ja Karl

Kehykset ovat myös Desenion valikoimista. Niissä ei ole lasia, vaan sen tilalla on muovi. Tuo on ihan näppärä ominaisuus lastenhuoneita sisustettaessa. Taulu ei rikkoudu vaarallisesti, vaikka se saisi hieman kovempaakin käsittelyä = ihailua osakseen. 

Kommentit

 1. Wautsi kuinka hieno tuo Roope-ankka tuossa seinällä on;) Julistetaulut kivoja myös!
  Patakaapin maalauksesta luin vanhempaa juttua. Tuota puuvahaa pitäisi kokeilla. Kaunis lopputulos!
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Roope on vanha ja hieno kyllä, mieheni on saanut sen lapsena :). Patakaappia en meinannut ollenkaan uudistaa, mutta sitten uskaltauduin kummiskin ja lopputulos onneksi miellytti.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts