Mökkihaaveita


Meillä olisi olemassa mökki, jota voisi alkaa laitella.

Aina toisinaan mietin, millaista sinne voisi ajatella. Kasasin joitain ideakuvia. Mökki on sen verran pieni, että tällaista tavaramärää sinne ei onneksi kannata, eikä voikaan sulloa, mutta poimintoja voisi kenties tehdä. 

Skandityylillä ehkä menisin. Mahdollisimman vähän mitään... 

Sohvasänky tai jonkinmoinen daybed - jees. Rottinkituolit myös. Päiväpetejä olen vuosien varrella kasaillut Pinterestiin, tänne. Ehkä joskus jokin tuommoinen ilmaantuu meillekin jonnekin, mene ja tiedä, ehkä sinne mökille.

Kaikki seinät maalataan sitten aikanaan kellastuneesta männystä valkoisiksi. Puulattia saa jäädä puun väriseksi. Vähän taljoja... kenties puunattu ja samettiseksi hiottu pöllijakkara pikkupöydäksi.

Mökissä on valmiina musta kamina, joten sen kanssa yhteen sopisivat kenties mustat tai tummanharmaat seinäkaapit. Olen miettinyt puisia Ikean Ivar kaappeja, vaikka pari kpl. Kaapit asennettaisiin irti maasta, kuten tässä Pinterest-kuvassa. Alle mahtuu sitten jotain muutakin, ja fiilis säilyy ilmavana.

Keittiönurkkauksen voisi myös purkaa ja laittaa uusiksi. Siihen sopisivat kenties seinäkaappi tai musta hylly ja pieni saareke. Jotain tällaista ehkä.

Vanhan pirttipöydän ja penkit voisi hioa ja käsitellä uudelleen, eli ne jäisivät. Sain juuri palautetta ystäviltäni, että niitä ei saa hävittää, kun eilisellä Ikean reissulla kerroin heille suunnitelmiani.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Ei ole. Olishan tuossa hommaa.... Kaikki aikanaan.

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Ikean nettisivuilta, mutta oikeastihan minä haluaisin löytää paljon vanhoja ja käytettyjä juttuja, ja vain höystää kokonaisuutta uudella tavaralla.Kommentit

  1. Meillä myös mökkihaaveita, ei vaan ole vielä sitä mökkiä. Mutta sisustus on valmiiksi mietitty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä olla selvät sävelet valmiina! Toivottavasti mökki järjestyy :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts