Mikä lamppu kyseessä?


Kaipaan apua tämän vanhan valaisimen tunnistamiseen. Kerro ihmeessä, jos sytyttää?

Löysin tämän mökiltämme, enkä ole saanut vielä selville sen valmistajaa jne. Suomalaiseksi sitä veikkaisin, Lival, Valinte, Orno, Lampukas, Aris, jokin muu...?  Sinänsä hassua, että luulisihan sitä tietävänsä, mitä tavaroita kotona ja esim. mökillä on, mutta minulle tämä seinälamppu tuli ihan puskista.

En muistanut ollenkaan, että kesämökkimme vierasmökin seinässä on tällainen kaunotar. Olen blogeissa ja muissa ihaillut tämän tyylisiä lamppuja, mutten ole tiennytkään, että omistan sellaisen jo valmiiksi. 

Olisi kiva saada tästä hieman lisää tietoa. Nettiä selasin jo aikalailla, mutta vastaavaa ei osunut silmiini. 

Aloittelemme nyt mökin remonttia ja on aivan varmaa, että tämä vintagevalaisin pääsee kunniapaikalle rempatussa mökissä. 
- - - -

What is this lamp, from which designer or country? If You know, email me tarjassnowland@gmail.com


Kommentit

 1. Tiedän, että tämä on kuva teidän mökistä... mutta minun täytyy sanoa, että teidän hirsitalo on ihana. Nyt mietimme täällä milla tavalla teidän hirret on käsitelty sisäpuolella? Puuvaha vai lakka? Sävy? <3 Me rakennamme myös hirsitalon. :) T. Patricia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Patricia, kiitoksia kovasti. Kodin hirsiseinät on käsitelty Bloom-paneelivahalla, vaaleimmalla/valkoisella sävyllä, olikohan poutapilvi nimeltään. Tosi mukava tuote, suosittelen. Hyvää rakennusprojektia teille!

   Poista
 2. Muuten: https://instagram.com/p/4Z0WgDGdM6/?taken-by=tarjasnowland ja https://www.google.fi/search?q=charlotte+kalla&biw=797&bih=370&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI8O-F78iIxwIVCRIsCh0ScAK_#imgrc=nkO9TBqIKocSAM%3A. Charlotte Kallan look-a-like? :) :) T. Patricia

  VastaaPoista
 3. Montako kertaa levitetty, yksi vai kaksi? Meillä on nyt Osmo Mattalumi ja Osmo Silkki/luonnonvalkoinen kotona (mutta kun se ei tunnu hyvältä, noin 7/10). Huomenna yritämme Bloom-paneelivahalla. KIITOS sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen kertaan. Tällä menty 5 vuotta. Laitan toisen kerroksen joskus, en ole saanut vielä aikaiseksi :). Yhdellä vedolla saa minusta nätin, täysin matan, kuultavan, mutta valkoisen pinnan, jos ihan uutta seinää tekee.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts