Ihanat The Rubz -rannekorut

Oi voi, se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Olimme viime perjantaina matkalla mökillemme ja pläräsin autossa kännykkää. Silmiini osui eräs kuva, jossa oleva koru oli minusta niin kovin kaunis. Hetken surffailun jälkeen löysin paikan, mistä niitä saa.

Olimme sattumalta juuri ohittaneet Hämeenlinnan, jossa tuo My Milou liike sijaitsi. Tänään ajelimme takaisin kotia kohti ja piipahdin matkalla katsomassa The Rubz -rannekoruja.
Kaksi lähti arvatenkin mukaani, sillä oli mahdotonta valita näiden kahden välillä. Tumma Navy and Gold käy mahtavasti arjessa farkkujen kanssa. Beige and Gold on salonkikelpoinen vaikka juhliin. Yhdessäkin nuo ovat todella kauniit. My Miloun nettikaupassa on tilattavissa ja nähtävillä koko The Rubz -valikoima, täällä klik. 

Korut on valmistettu silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Ranteessa korut tuntuvat mukavilta ja jämäköiltä. Niin koruissa kuin kauniissa rasioissa on käytetty kierrätysmateriaaleja.
Nämähän sopivat yhteen aika hyvin myös Pariisin timantin kanssa.


Kommentit

  1. Tosi ihanat!<3 En ihmettele, ettet pystynyt päättämään.:) Käypä kurkkaamassa mun uusia tuoleja blogissa!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina, on kyllä kivat korut, vähän uutta fiilistä syksyyn ja alkaviin töihin. Kävin kurkkaamassa blogisi - ihanat bonanzat!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts