Sinäkö se oot? Hae StyleRoom-bloggariksi!Haluaisitko kehittää blogiasi, lisätä sen tunnettuutta ja myöskin ansaita bloggaamisella? Haluaisitko olla itsenäisenä bloggaajana osana sisustusblogien verkostoa? Jos vastasit kyllä, StyleRoom -blogit saattaisi olla sopiva paikka sinulle ja blogillesi. 

StyleRoom-blogeja laajennetaan ja kuka tahansa koti- ja sisustusaiheista blogia kirjoittava voi hakea nyt mukaan. Mukaan toivotaankin eri tyylisiä ihmisiä, koteja ja blogeja. 

Tässä hieman lisää tietoa:

StyleRoom-blogit on itsenäisistä sisustusblogeista koostuva verkosto, johon mukaan liittymällä bloggaajan on mahdollista saada bloggaamisesta tuloja ja uusia, sisustamisesta kiinnostuneita lukijoita. Osana StyleRoomin blogiverkostoa saat blogijuttusi näkymään sivustolla ja pääset mukaan StyleRoomin mainosmyyntiin sekä kehittämään Suomen inspiroivinta sisustusyhteisöä. 

Jos innostuit, niin kannattaa ihan ensimmäiseksi lukea tämän hakusivun infot läpi. Lopussa on hakulomake, jolla voit jättää hakemuksesi. Helppoa! Hakuaika päättyy 21.6.2015 Itse lähdin A-lehdille ja StyleRoom bloggariksi ja mentoriksi, koska haluan jakaa omaa osaamistani edelleen, verkostoitua bloggareiden ja media-alan ammattilasten kanssa, sekä saada itselleni ihka oikeita bloggarityökavereita. Tuo viimeisin kohta on ehkäpä se tärkein, sillä bloggaaminen on aika yksinäistä  välillä. Sitä kaipaa vertaistukea, juttukaveria, ihmisiä jotka tietävät tämän harrastuksen kaikki puolet. Bloggaus on minulle intohimo, ja on mukaavaa, kun voi jakaa tunteen toisten samanlaisten kanssa.

Meitä StyleRoom bloggareita ja mentoreita on nyt neljä kipaletta kasassa, mutta viidettä etsitään kovasti tämän samaisen haun kautta! Tuolta hakusivulta ilmenee selkeästi, mitkä ovat StyleRoom bloggareiden ja mentorien erot, kurkkaappa ne sieltä.

Etsimme siis tässä samassa rysäyksessä itsellemme viidettä kollegaa! Ilmoittaudu samaisella lomakkeella mukaan myös mentoripestin hakuun, jos koet, että haluat toimia yhteisön mentorina ja jakaa omaa osaamistasi edelleen. Tuskin maltan odottaa, kuka onkaan viides mentori ja samalla uusi työkaverimme!

Kesällä ei siis suinkaan maata laakereilla, ainakaan pelkästään, vaan kaikkea kivaa on odotettavissa ja suunnitteilla. Ihan huippua!

Kuvassa tämän hetkinen mentorijoukkomme, eli
Maria, Riikka, Annika, minä (ja Helmi)

Tuohon keskelle voitkin kuvitella oman kuvasi :)


Ja tässä vielä kertaalleen tuo hakulinkki:
Kommentit

 1. Kiinnostavaa! Aurinkoista kesää virkistävän sateen keskeltä! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, täälläkin sataa juuri vaakatasossa kera tuulen. Huhhuh, mitkä kesäkelit. Eilisen saimme onneksi nauttia tauottomasta paisteesta :)

   Poista
  2. Niin, ja kivaa kesää Tuija! Nautitaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts