Lomalla lennossa


Olen lomalla - ja vähän kiireinen. Mutta hyvällä tavalla. Postauksia tulee, mutta esimerkiksi Tukholmaa täytyy hieman vielä työstää. 
Yllä olevissa kuvissa ollaan vielä bloggarimatkalla ja Tukholman yössä kera MinnanJohannanEvenMutta alla joitain poimintoja viime päiviltä. Ja ehkä esimakua tulevasta. 

Tässä unelmatoimistoni. Ihana bongaus Södermalmilta. Jotain luovaa siellä tehdään!

Tukholman Södermalmin kadut ja korkeuserot ovat kivoja, rakastan tuota kaupunginosaa. Vietin siellä muutama vuosi sitten työmatkan merkeissä useamman päivän. Viime viikonloppuna oli mukava  palata tutuille kulmille. Olihan siellä taas vaikka mitä. Paljon hyviä sisustuskauppoja, vintagekauppoja, ja ravintoloita.

Ja sitten vielä toinen toimistobongaus reissusta - tällaisessakin kelpaisi blogia pitää. 
Palaveerasin tänään 'blogityönantajallani', eli A-lehdillä / StyleRoomin kotipesässä. Sadetta on (taas) pidellyt, mutta tällaisen lehtipinon kanssa ei ole niin väliksikään. Sain hieman lukemista mukaan. Meitä oli paikalla StyleRoomin mentoribloggareita, StyleRoomin sakkia ja A-lehtien tuottajia. Oli hyvä setti. Mm. Nata oli äänessä oman lyhyen esityksensä verran - ja asia oli rautaa. Terkut kaikille!
Loppuviikosta lisää, kaikkea. 

Pitääköhän tässä kohtaa läpinäkyvyyden vuoksi mainita, että reissussa olin VisitSwedenin kanssa ja StyleRoom sensijaan pestasi mut alkuvuodesta hommiin. Siinä tämän postauksen inspiraationlähteet :).Kommentit

  1. Ihan mieletön tuo putkijalkainen ja rosopuukantinen pöytä tuossa yhdessä toimistokuvassa! Kiva kuulla, että siellä riittää paljon mielenkiintoisia juttuja :) ihanaa kesänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo työhuone oli kyllä ihan mieletön, ja ihka oikea työtila, ei mikään stailaus. Ihanaa kesän jatkoa Marika!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts