Kukkakaalia, paljon kiitos!


Kirjoittelin viime viikolla postauksen uudesta ruokavaliostani ja tavasta ajatella syömisiä, otsikolla 'Suuri ruokaremontti'. Tuo postaus yllätti eniten minut itseni. On se kyllä yllättänyt jonkun toisenkin, aika monetkin. Postaus on ollut huiman suosittu. Sitä on luettu aivan älyttömät määrät. Olen myös saanut paljon palautetta ja kysymyksiä aiheesta. Lupaan kirjoittaa myöhemmin syömisistäni ja niiden aiheuttamista muutoksista lisää.

Tuon postauksen sivulauseessa vilahti kukkakaali. Suuri inhokkini. All time inhokki.

Anoppini on monesti kertonut rakastavansa kukkakaalia. Olen sanonut yök, älä viitsi. Jotain on makuhermoissani nyt nitkahtanut, sillä syön kukkakaalia lähes päivittäin! Onko se niin, että kun syö pääasiassa puhdasta ruokaa, ilman lisäaineita ja eineshommia, vieläpä maidotta ja viljatta, makuaisti alkaa muovautua? Mene ja tiedä.

En minä tiedä. Siltä se vain tuntuu. Jollain tavalla koen, että keho ohjailee sinne suunnille, mihin se haluaa mennä, millaista ravintoa se haluaa saada. Terveellisempään suuntaan? Jos keholle antaa mahdollisuuden...

Minun kehoni haluaa nyt kukkakaalia, mieluiten chiliöljyllä. Hassua (ja halpaa, nopeaa, helppoa, terveellistä, puhdasta).

Pentikin chiliöljy on juuri nyt suosikkini, mutta onhan noita muitakin. Ja itsekin voisi tehdä... 

Kommentit

Most popular posts