Kotiväki saapuu!

Missä teidän koiranne odottavat teitä kotiin palaavaksi, kun olette poissa? 
Meillä Helmi odottaa sohvalla, ja portille asti onkin nähtävissä tämä tuttu siluetti, kun tulemme kotiin. Tästä asennosta töppöjalka näkee näppärästi vaikka kuinka kauas! 
Kommentit

 1. Suloisuus niin tarkkana katselee <3 Meillä koira saattaa tulla ovelle vastaan, kun kuulee että ollaan tulossa. Nyt kun vanhuus on tullut, niin voi olla täydessä unessa sohvalla tai jossain muualla. Sitten raukka säikähtää kun käy silittämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista ihanuutta. Vanhat koirat ovat aivan ihania - se viisaus ja elämänkokemus ... <3

   Poista
 2. Ihana!
  Meidän Otto 11v. aussi nousee olohuoneen sohvan nojalle katsomaan ikkunasta autolla alapihalle saapuvaa Kun ovea alkaa avata on herra jo kenkä suussa odottelemassa leikkiin.... Niin. 11v aikana ei olla saatu opetettua että se lelu, hei! Se on edelleenkin aina kenkä jota kotiintulijan pitäisi lähteä metsästämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otolle terkkuja! Kuulostaa ihanan persoonalliselta tyypiltä kenkä suussaan <3. Minulla on yllättävän paljon aussikokemusta aussittomana ihmisenä. Aivan tuossa lähellä asuu neljä aussia, ja työkaverillani on myöskin ko. rotua. Hieno rotu!

   Poista
  2. Hei vielä. Innostuin niin näistä koirajutuista että kirjoittelin blogiini meidän remppakoira-Otosta. Löysin siihen vielä kuvankin tuosta "kotiintulokyttäyksestä". Käyhän katsomassa jos kiinnostaa!

   Poista
  3. Kiitos Tuija, varmasti käyn, nyt heti :)!

   Poista
 3. Mahtava paikka odotella siellä :) Meillä koirat ilmoittaa jo aiton tullessa portille, että tulija on kuultu ja lämpimistä paikoista päätellen aika pitkälti siinä eteisessä odottavatkin. Meillä on eteisessä pitkä pehmustettu penkki ja siinä on selvästi tunnettavissa kolme lämmintä kohtaa. Neljäs sitten joutuu lattiapäivystykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä teidän kommentteja on ihan huippua lukea....

   Voi suloisuudet. Ihana tuo penkkijutska. Vaihtelevatkohan ne lattiavuoroa, vai onkohan aina sama tyyppi lattialla... :)? Sun täytyy hommata piiiidempi penkki!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts