Kampausohje: Letti ja nuttura yhdessä


Tällaisen kampauksen ohje kiersi koko viikon facebookissa, ja päätin kokeilla sitä tyttärelleni. Kampaus on yhdistelmä päätä kiertävää ranskanlettiä ja nutturaa. Se on yllättävän helppo tehdä. Hiusten täytyy tosin olla pitkät ja paksut. Tässä kaksi kuvaa valmiista kampauksesta. Alempana on sitten luvassa ohje ja making of -kuvat. Aluksi tehdään siis kaksi ponnaria. Vihreällä lenkillä oleva jäi kampauksen sisään. Pinkillä lenkillä oleva ponnari avataan, kun letitys aloitetaan. 


Kun letti kiertää koko pään ympäri, se päättyy eteen, pään keskelle. Letti kiinnitetään pinneillä. Päälle kannattaa laittaa kukka tms. koriste peittämään pinnit ja hiuslenkki. 
 Kampaus kesti hyvin kaikki juhannuksen riennot; kaksi päivää kivoja leikkejä ja maalaiselämän riemua! Kampauksen kylkiäisenä tulee vielä purkuvaiheessa valtava, tasainen kiharapilvi, joka menee taas puolestaan uudesta kampauksesta.


Kommentit

  1. Vau! Kaunis kampaus. Ilmeisesti, myös sen verran nopea tehdä, että pieni ihminenkin malttaa odotella valmiiksi asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Kyllä se aika nopeasti tulee valmiiksi. Meidän tyttö tykkää kovasti kampauksista, joten hän istuu ehkä hieman keskimääräistä nelivuotista kauemmin paikoillaan, jos lopputuloksena on kampaus tai kiharat ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts