Herkullinen aamu - banaaniletut


Sunnuntain aamuaurinko, kasa banaanilettusia pöytään ja hymy huulille! Tästä oli hyvä aloittaa tämä päivä. Letuista sai oikein mukavasti energiaa ja hyvää mieltä marjapuskien istuttamishommaa varten. Puskatkin ovat jo tätä kirjoittaessa maassa, mutta nälkä ei vielä kurni vatsassa. 

Proteiini-Banaaniletut ovat tämän hetken hitti. Ne ovat hivenen makeita, terveellisiä ja tehty erittäin simppeleistä aineksista simppelillä tavalla. En ihmettele, että näitä näkyy aamiaispöydissä, lehdissä ja blogeissa. Myös sukulaiset ovat innostuneet (terkkuja!), ja me nyt perässä.

Täytyy sanoa, että tässä on ensimmäinen terveysvillitys/fitness/mitä näitä nyt on ruoka smoothieiden jälkeen, joka on ihan rehellisesti sanottuna todella herkullisen makuista ja näköistä. 

Taikina on riittoisa - kummallista miten kahdesta kananmunasta ja yhdestä banaanista voi tulla riittävä määrä lettusia neljälle hengelle! 


Ainekset:
1 banaani
2 munaa
1 rkl Vaniljan makuinen Fastin Cook-Bake-Cake -proteiinihauhe 

Kaikki sekaisin blenderissä.


Taikina kannattaa valuttaa pannulle hiljalleen. Näin letut hyytyvät samalla ja niistä tulee kauniin pyöreitä ja kiinteitä. Erillistä pikkulettujen pannua ei tarvitse, jos käyttää tätä edellä olevaa taktiikkaa. 
Aurinko + letut = kultaa!
Helmikin tykkää. Leppoisaa sunnuntain jatkoa.


. . .


Banana protein pancakes - simple and delicious. Happy Sunday!Kommentit

Most popular posts