Haastis ja suorat vastaukset!


Uskokaa, ilman koiraa en osaa kuvissa oikein ollakaan. Nappaan yleensä aina koiran mukaan kuviin, ja Helmi on onneksi aina hyvin liki ja saatavilla. Koiran kanssa olo rentoutuu ja hymyily on helpompaa. Koiran- ja lemmikinomistajat osaavat varmasti samaistua tunteeseen. Lemmikin kanssa verenpaine laskee kummasti, eläimillä on meihin rentouttava vaikutus. 

Laura Grönqvist teki minusta StyleRoomiin haastiksen. Vastaukset tulivat suoraan sydämestä, ilman sensuuria, sen kummemmin miettimättä. Teksti on aikalailla minun oloiseni - käykäähän lukaisemassa juttu täältä, jos kiinnostuitte. 

Nyt, mahtavaa viikonloppua Sinulle! Minä aion viettää huomisen päivän koiranäyttelyssä ja sunnuntain olla kotosalla. Pari marjapuskaakin pitäisi saada maahan. Toivottavasti saadaan aurinkoa enemmän kuin sadetta. 
I'm telling here about an interview about me and my blog, it's published in StyleRoom.


Kommentit

  1. TÄYSIN samaa mieltä lemmikkien vaikutuksesta verenpaineeseen ja yleensä mielialaan. On jopa tutkimuksia eläinten positiivisista vaikutuksista muistisairaiden ja masentuneiden mielialaan.
    Lapsellani on yliaktiivisuus oireyhtymä eli kansankielellä AD/HD ja kummasti rauhoittuu meidän Helmi-koiran kylkeen lukemaan, katsomaan telkkua tai vain makoilemaan. Nukkuvat yötkin vierekkäin :) Tosin meidän Helmiä ei jaksa 'napata' ohimennen syliin, vaikka koko ajan on liki ja lähellä.... painoa kun on liki 30 kg :)

    VastaaPoista
  2. Voi, ihanat parhaat kaverukset <3, hienoa että pojallasi on niin hyvä koiraystävä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts