Gotlannin ihanat talot | Houses of GotlandSiitä on jo melkein vuosi, kun vietimme Gotlannissa ikimuistoisen nelipäiväisen luksusloman! Juttelin tänään puhelimessa Johannan kanssa (Hullaannu ja Hurmaannu) ja muistelimme mm. tuota reissua. Puhelun jälkeen tuli palava tarve tehdä Gotlantipostaus.

Gotlannin kuviani on tässä kuluneen vuoden aikana pinnattu Pinterestissä melkoisella tahdilla. Osa kuvista on levinnyt tähän mennessä useiden satojen tuhansien silmäparien eteen. Melkoista.

Gotlannin talot pihoineen ja puutarhoineen ovatkin kauniita ja niistä pidetään näköjään globaalistikin aikalailla. Kävin muistikortit taas kerran läpi uusin silmin ja seuloin tähän postaukseen kauneimmat asumukset, vajat sun muut, jotka matkalla eteeni sattuivat.

Gotlanti on täynnä toinen toistaan kauniimpia, rennon boheemeja ja rustiikkeja kesäparatiiseja. Mutkan jälkeen on aina edessä edellistä kauniimpi ja kiinnostavampi miljöö. Sen voitte varmastikin uskoa, kun kurkkaatte postauksen kuvat läpi.

Aijai, sekoan kun katson näitä kuvia. On se vain ihana paikka. Ja suorilla lennoillahan sinne pääsee taas koko kesän! 

Reissu oli Visit Swedenin järjestämä. Kiersimme koko saaren ja kolusimme monta kiintoisaa kolkkaa. Pysäyttelimme autoa aina sitä mukaa, kun näimme jotain kiinnostavaa, ja sitähän riitti.

Muut Gotlantipostaukseni löydät tästä.

. . . . 


I want to share with you the most beautiful houses and cabins of Gotland with their beautiful outdoor interiors and gardens. I took these pics last summer when I had a chance to spend four days in this beautiful island. I love the shabby and rustic style these buildings have. Enjoy!

See also all my previous posts from Gotland, here.


LEVA KUNGSLADOR

LEVA KUNGSLADOR

LEVA KUNGSLADOR

LEVA KUNGSLADOR

LEVA KUNGSLADOR


LILLA BJERS

BERSÅ BUTIK
LILLA BJERS

LILLA BJERS

LILLA BJERS

BERSÅ BUTIKLinkit kohteisiin:

Leva Kungslador
Berså Butik och Cafe
Lilla Bjers


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts