Bumling Love

Teenpä pitkästä aikaa "Oodi Bumlingille" -postauksen. Kimmoke tähän tuli, kun Bumling lojui pölyisenä ruokapöydällä useamman päivän. Eräänä aamuna lamppu roikkui liki pöydän pinnassa. Siitä oli pettänyt se pieni muoviosa, jolla sädetään lampun johtoa oikean mittaiseksi. 

Mutta mikä on Bumling? Minusta se on yksi maailman kauneimmista lampuista, todellinen vintagekaunotar! Se on Anders Pehrsonin suunnittelema valaisin 1960-luvulta, valmistaja on ruotsalainen Atelje Lyktan. Nyt on pölyt pyyhitty ja rakas jälleen katossa. Omalla paikallaan ja omassa korkeudessaan. Minusta Bumling, kuten kaikki muutkin designlamput, tulee ripustaa aika alas. Näin niitä pystyy katselemaan ja ihailemaan arkikäytössä ilman, että täytyy tähyillä taivaalle. 


Pinnoja, erilaisia pinnoja. Niitä löytyy pöydän ympäriltä. Ja taljoja, näköjään kesälläkin. Jalohortensian sain kesäloman alkamisen kunniaksi mieheltäni, aika ihanaa.


Fotogeeniselle Helmille iski kuvauksellinen olo ja hän halusi pönöttää mukana. Ihan itsenäisesti itsensä tuohon sommitteli, kun otin kameran esille. 


 


Hyvää kesäviikonloppua, olkoon se aurinkoinen!Kommentit

  1. Täältä löytyy myös Bumlingin varjostin, pitäisi ostaa rasteri ja johto. Varjostin vaan on niin kehnossa kunnossa ja punainen että tekisi suoraan sanottuna mieli maalata se. Voi kun oma löytöni olisi ollut punaisen sijaan tämä kultainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverillani jäi just yksi rasteri ylimääräiseksi...sopiskohan se?

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts