Laita läks veks


Yksi aikakausi päättyi, kun meillä ei tarvita enää pinnasänkyä. Vastahan siinä nukutettiin vauvaa. Reipas 2,5 -vuotias poikamme nukkuu nyt isojen poikien sängyssä. Onneksi sentään ei tarvinnut sänkykaupoille lähteä, sillä Sebran jatkettavassa sängyssä on kaikki mukana; patjan jatke, irrotettavat laidat, ja koko sänky on jatkettavissa juniorivuoteeksi.

Minulla on yli vuoden verran ollut luonnoksissa lähes valmiina postaus, jossa vertaillaan Leanderin ja Sebran jatkettavia pinnasänkyjä. Meiltä löytyy molemmat ja niistä on käytännön kautta muodostunut tietty käsitys. Kiinnostaako, teenkö postauksen valmiiksi asti?


Kommentit

 1. Ihanat värjt sängyssä ja huoneessa ylipäätään! Mutta aina vähän haikeaa on huomata, miten pienistä on yhtäkkiä kasvanut jo aika isoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)!
   Onhan se aina haikeaa, mutta ihanaakin kun lapset kasvavat ja kehittyvät. Vauvat on kyllä niin ihania, että vauvaa-aikaa kaipaa aina <3

   Poista
 2. Voi mikä ihana tunnelma huoneessa. Nuo värit yhdistettynä vaaleaan puuhun, niin raikas ja kaunis. Ja tuo sänky on vain niin <3. Postausta vaan tulemaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suveliina!
   Täytyypä alkaa työstämään sitä postausta valmiiksi asti :) Lupaan!

   Poista
 3. Lasten varttuminen on yhtäaikaa ihanaa ja haikeaa. Toisaalta meidän vanhempien tehtävä on antaa lapsillemme siivet jotka kantaa elämässä. Joskus tuntuu että ne siivet kasvaa vaan liian nopeasti :D Aivan ihana kattovalaisin. Onko mistä lähtöisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kauniista sanoista!
   Totta joka sana, niin totta.

   Lamppu on Sebran mallistoa sekin. Se on maalattua metallia - oikein hauska tapaus. Omani ostin Sisustus Kullanmurut -nettikaupasta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts